Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Täby Torpvägen 21 Näsby Park 1322 kvm

Sjönära fastighet med skärgårdskänsla.

Charmig villa i Näsby Park med högt läge och fantastisk havsutsikt. Här finns flera sällskapsytor, öppen spis, pool och en tillbyggnad på berget som ger milsvid havsutsikt och en härlig sällskapsplats. Nära till badbryggor, strandpromenader, golf- och tennisklubb. Öppen planlösning på markplan med kök, matsal och vardagsrum samt tre sovrum. På övervåningen finns ett sällskapsrum, ett stort sovrum och ett badrum. Källaren har biorum, matkällare, tvättstuga, WC och bastu. Bergvärme installerades 2015 och erbjuder mycket attraktiva driftskostnader. Villan är ett perfekt val för den som söker komfort och närhet till naturen. Privat båtplats inom gångavstånd.

LÄS MER
FAKTA

Område: Näsby Park

Adress: Torpvägen 21

Antal rum: 7

Boarea: 231 kvm

Biarea: 124 kvm

Tomtarea: 1322 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en erfaren och framgångsrik fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer.

Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

1 Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer