Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Torpvägen 21
ALLA BILDER
Täby Torpvägen 21 Näsby Park 1322 kvm 19 900 000 KR

Sjönära fastighet med skärgårdskänsla.

Charmig villa i Näsby Park med högt läge och fantastisk havsutsikt. Här finns flera sällskapsytor, öppen spis, pool och en tillbyggnad på berget som ger milsvid havsutsikt och en härlig sällskapsplats. Nära till badbryggor, strandpromenader, golf- och tennisklubb. Öppen planlösning på markplan med kök, matsal och vardagsrum samt tre sovrum. På övervåningen finns ett sällskapsrum, ett stort sovrum och ett badrum. Källaren har biorum, matkällare, tvättstuga, WC och bastu. Bergvärme installerades 2015 och erbjuder mycket attraktiva driftskostnader. Villan är ett perfekt val för den som söker komfort och närhet till naturen. Privat båtplats inom gångavstånd.

LÄS MER
FAKTA

Område: Näsby Park

Adress: Torpvägen 21

Antal rum: 7

Boarea: 231 kvm

Biarea: 124 kvm

Tomtarea: 1322 kvm

Pris/bud: 19 900 000 KR

Näsby Park

Näsby Park tillhör Täby kommun och ligger norr om Stockholm vid Stora Värtan. Det är ett av de mer exklusiva bostadsområdena i kommunen och känt för sin vackra sjönära miljö. Det finns flera skolor i området, både grundskolor och gymnasieskolor. Med närheten till Stockholm city och Täby Centrum är Näsby Park ett perfekt område för den som vill bo nära stadslivet men samtidigt ha möjlighet till avkoppling i en lugn och avslappnad miljö.

Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en erfaren fastighetsmäklare med en lång bakgrund inom försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Hon har en stark drivkraft att leverera bästa möjliga resultat till sina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. För Mona är det viktigt att hennes kunder känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen och att skräddarsy lösningar som passar deras specifika behov. Hennes målsättning är att skapa en sådan god upplevelse att både säljare och köpare känner en självklarhet att rekommendera henne vidare i framtiden.

"Hade inte kunnat tänka mig en bättre mäklare! Proffsig, tydlig, engagerad, hjälpsam, alltid tillgänglig och mycket trevlig. Så oerhört nöjd med Mona! "

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer