Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Skogsvik 1323 kvm

Magnifik villa om 545 kvm i sydvästläge med utsikt över Edsviken

Nu har vi nöjet att förmedla en magnifik fastighet för den stora familjen belägen på en tomt i sydväst-läge med utsikt över Edsvikens vattenspegel i gemytliga Skogsvik - Danderyd. Genom sina 545 kvadratmeter innehållande 12 rum varav 7-8 sovrum samt en separat lägenhet för aupair eller uthyrning och ett rymligt dubbelgarage om ca 60 kvm. Det representativa entréplanet bjuder på en stor välkomnande entréhall med kalkstensgolv som tillsammans med ekparkett är genomgående i fastigheten. På våningsplanet finns även ett vackert kök med full maskinell utrustning och öppen planlösning mot matsal och vardagsrum med kakelugn. Här finns ett flertal accesser genom glasade dubbeldörrar till stenlagda uteplatser på tomten. Vidare finns en gäst-wc och en ännu oinredd spaavdelning planerad för badrum, bastu och pool men kan bli något annat för den som så önskar. På det privata övre våningsplanet finns 7 sovrum och tre badrum varav master bedroom med balkong, dressingroom och badrum en-suite. Vi bjuds även på två allrum/tv-rum varav ett större med egen balkong. I villans källarplan finns en modern tvättstuga med nedkast från övre plan. Souterrängdelen av källarplanet består även av en uthyrningsbar separat lägenhet i bästa skick om två rum och kök med egen entré och badrum med tvättmaskin. Asfalterad uppfart med grindstolpar för framtida grindar, flera parkeringsplatser utomhus, dina bilar eller båt/vattenscooter skyddas varsamt bakom den stora elporten i ek som leder in till ett minst sagt rymligt och uppvärmt dubbelgarage. Plan gräsmatta för lek i perfekt solläge omgärdad av vältrimmad Ligusterhäck och buskage.

För mer information och bokning av privata visningar kontakta Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Skogsvik

Antal rum: 12

Boarea: 455 kvm

Biarea: 90 kvm

Tomtarea: 1323 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas