Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Hammarbacken 7
ALLA BILDER
Danderyd Hammarbacken 7 Skogsvik 1323 kvm 34 000 000 KR

Magnifik villa om 545 kvm i sydvästläge med utsikt över Edsviken

Nu har vi nöjet att förmedla en magnifik fastighet för den stora familjen belägen på en tomt i sydväst-läge med utsikt över Edsvikens vattenspegel i gemytliga Skogsvik - Danderyd. Genom sina 545 kvadratmeter innehållande 12 rum varav 7-8 sovrum samt en separat lägenhet för aupair eller uthyrning och ett rymligt dubbelgarage om ca 60 kvm. Det representativa entréplanet bjuder på en stor välkomnande entréhall med kalkstensgolv som tillsammans med ekparkett är genomgående i fastigheten. På våningsplanet finns även ett vackert kök med full maskinell utrustning och öppen planlösning mot matsal och vardagsrum med kakelugn. Här finns ett flertal accesser genom glasade dubbeldörrar till stenlagda uteplatser på tomten. Vidare finns en gäst-wc och en ännu oinredd spaavdelning planerad för badrum, bastu och pool men kan bli något annat för den som så önskar. På det privata övre våningsplanet finns 7 sovrum och tre badrum varav master bedroom med balkong, dressingroom och badrum en-suite. Vi bjuds även på två allrum/tv-rum varav ett större med egen balkong. I villans källarplan finns en modern tvättstuga med nedkast från övre plan. Souterrängdelen av källarplanet består även av en uthyrningsbar separat lägenhet i bästa skick om två rum och kök med egen entré och badrum med tvättmaskin. Asfalterad uppfart med grindstolpar för framtida grindar, flera parkeringsplatser utomhus, dina bilar eller båt/vattenscooter skyddas varsamt bakom den stora elporten i ek som leder in till ett minst sagt rymligt och uppvärmt dubbelgarage. Plan gräsmatta för lek i perfekt solläge omgärdad av vältrimmad Ligusterhäck och buskage.

För mer information och bokning av privata visningar kontakta Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Skogsvik

Adress: Hammarbacken 7

Antal rum: 12

Boarea: 455 kvm

Biarea: 90 kvm

Tomtarea: 1323 kvm

Pris/bud: 34 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Skogsvik

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer