Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Grubbenstorget 5, 2 tr Kungsholmen 114.5 kvm

Stadsvillan - fem rum och kök med högsta läge, balkong mot Karlbergskanalen och eldstad.

Mycket trevlig femma i gott skick om 114,5 kvm belägen högt upp i fastigheten med privat och ostört läge. Stor balkong (13 kvm) i höjd med trädkronorna med markis, infravärme och utsikt över Karlbergskanalen. Denna byggnad (Stadsvillan) i föreningen är nyproducerad 1999 genom Skanska och övriga byggnader i föreningen totalrenoverade samma år. Med fönster i tre väderstreck bjuds vi på stora ljusinsläpp genom helglasade franska fönster. Den öppna planlösningen mellan kök och matsal blir våningens naturliga samlingspunkt. På våningsplanet finns två-tre sovrum varav två har fönster i två väderstreck, det tredje rummet kan användas både som arbetsrum eller gästrum. Fullt utrustat kök med klinkergolv, bänkskivor i sten och gott om förvaring och arbetsytor. Badrum med kakel/klinker, dusch samt dubbla handfat, tvättmaskin och torktumlare. En separat wc finns även på våningsplanet. Entréhall med klinkergolv och praktiskt förvaring av ytterkläder bakom rymliga skjutdörrsgarderober. En trappa upp möts vi av ett insynsfritt och mysigt vardagsrum med full takhöjd (3,15) och kamin samt utgång till den generösa balkongen med utsikt över grönska och kanalen nedanför. Ett mycket trivsamt boende med höga kvaliteter i lugna kvarter centralt på Kungsholm med närhet till city, kommunikationer, mataffär, systembolag, restauranger etc.

För privata visningar vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Grubbenstorget 5, 2 tr

Antal rum: 5

Boarea: 114.5 kvm

Våningsplan: 2

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer