Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tyresö Öringhamnsvägen 31 Tyresö - Brevik - Öringhamn 6144 kvm

Unik havsvilla på stor tomt med vatten mitt i Sandholmarnas NaturreservatTyresö-Brevik

Med ett fantastiskt läge på Brevikshalvön - Tyresö i Stockholms södra skärgård ligger naturreservatet Sandholmarna med endast tre fastigheter som alla bebos permanent. Ca 40 minuter med bilen från city upplever du äkta skärgård och parkerar dina bilar på uppfarten eller i det isolerade dubbelgaraget. Just där släpper stressen och lugnet infinner sig när du funderar på om det blir båten till en skärgårdskrog eller bara bad och grillning till middag ikväll. Huvudbyggnaden restes 2000 och har gediget renoverats och uppdaterats till riktigt fint skick löpande från 2016. Stor gräsmatta för aktiviteter, sandstrand med riktiga konserverade palmer, gästhus/sjöstuga om tre rum och kök med loft och nybyggd brygga från 2022. Huvudbyggnaden rymmer idag fyra sovrum, allrum, vardagsrum med stora skjutdörrspartier mot generös altan med spabad, biljardrum, biorum, flertal badrum och stilrent kök från Puustelli med intilliggande kamin. Vidare finns bland annat ett stort inglasat uterum med skjutdörrar av glas och öppen spis för sena höstkvällar. Den långa sandstranden sträcker sig från huvudbyggnaden ända bort till gästhuset och brygganläggningen. En damm för fiskar samt en grotta (!) finns sprängd i berget med potential att bli en fantastiskt vinkällare - din egen fantasi får sätta gränserna. Varmt välkommen till ett skärgårdsboende på Sandholmarna vid Nämdöfjärden.

Privata visningar genom Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö - Brevik - Öringhamn

Adress: Öringhamnsvägen 31

Antal rum: 10

Boarea: 172 kvm

Tomtarea: 6144 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer