Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Nacka - Boo Gård 2176 kvm

Nybyggd villafastighet i absolut toppskick

Välkommen till en nybyggd villafastighet från 2021 i absolut toppskick med en härlig anlagd trädgård med poolområde. Med sina fyra sovrum och tre ytterligare rum för sociala ändamål - har vi nöjet att hälsa dig välkommen till Boo Gård. Totalt erbjuder fastigheten 272 kvm varav huvudbyggnaden innefattar 217,7 kvm. Entréplanet har representativa sociala ytor med öppen planlösning och access till det generösa och genomtänkta poolområdet och trädgården. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier och glasade skjutdörrar. På våningsplanet finns även tv-rum, klädvårdsrum, kapprum och badrum. Övre planet är privat med ett centralt placerat allrum/tv-rum samt fyra sovrum varav master bedroom har eget dressingroom samt badrum en-suite. Till de övriga tre sovrummen finns ett rymligt badrum med dubbla handfat samt både dusch och badkar. Härligt insynsskyddat poolområde med gott om plats för loungemöbler och utekök. Gjuten pool om 8 x 4 med svetsad liner samt automation för kemi. Poolhus om 15 kvm, förråd om 10 kvm samt ett fristående garage om 30 kvm med elport. Rymligt asfalterad uppfart med plats för ytterligare 3-4 bilar.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Nacka - Boo Gård

Antal rum: 7

Boarea: 217 kvm

Tomtarea: 2176 kvm

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare
Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas