Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Äppelbovägen 12
ALLA BILDER
Stockholm Äppelbovägen 12 Höglandet 780 kvm 40 000 000 KR

Klassisk villa anno 1940 med storslagen utsikt.

Tilltalande, välskött funkisvilla anno 1940 med välbevarade detaljer och fina materialval. Utsikten från villan är oslagbar såväl från trädgården som terrass och balkonger. Stora vackra fönsterpartier ger hela entréplanet ljus och rymd. Vardagsrum och matsal i fil och ett stort modernt kök från Siematic i direkt anslutning. Två eldstäder varav den ena i köket ger trivsel mörka vinterkvällar. Från matsalen en utgång till en skyddad loggia blåsiga dagar och från köket en utgång till den lugna frukosthörnan som badar i sol från tidig morgon. Villan disponeras över tre våningsplan samt en inredd källarvåning med gott om förvaring samt tvättstuga.
Plan två erbjuder bibliotek med eldstad samt tre möjliga sovrum. Vindsplanet är inrett med sovrum ensuite samt utgång till en mindre terrass. På samtliga plan finns våtutrymmen med platsbyggd förvaring i ek och smakfull kalksten. Den väl omhändertagna trädgården erbjuder flertalet sittplatser. Hela tomten är privat och insynsskyddad och den vackra trädgården följer årstiderna med sin grönska. Ett stilfullt boende på attraktiv adress i Bromma.

LÄS MER
FAKTA

Område: Höglandet

Adress: Äppelbovägen 12

Antal rum: 8

Boarea: 235 kvm

Biarea: 82 kvm

Tomtarea: 780 kvm

Pris/bud: 40 000 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Höglandet

Höglandet är en stadsdel i Bromma i Västerort och är en del av Bromma trädgårdsstad. Höglandet är namnet på området mellan Ålsten och Nockeby. Det ursprungliga området bebyggdes på 1880-talet då man tog sig hit med ångbåt till Grönviks brygga. Området hette då Grönvik, därav namnet på den långa strandväg som löper längs med vattnet, Grönviksvägen. Dagens bebyggelse uppfördes huvudsakligen på 1920- och 1930-talen. Ålstensområdet började byggas 1923, Höglandsområdet 1926 och Nockeby 1930. Området blev en stadsdel 1932 och namnet nyskapades efter Höglandstorget, som 1925 fått sitt namn av topografin. Höglandet är i dag en av Brommas mest attraktiva stadsdelar tack vare husens storlek och arkitektur samt det centrala men samtidigt lugna läget i Bromma.

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas