Beskrivning Bilder Planritningar Kontakt
Danderyd Stocksund 1520 kvm 24 500 000 KR

Villa Solvind anno 1904 - Stocksund

Villa Solvind återuppfördes 1992 efter originalritningar. Vackra tidstypiska fönsterpartier, burspråk och snickerier kännetecknar denna charmiga villa. Entréplanet har stora ljusa sällskapsytor och ett rymligt kök med köksö. Från köket leder en trappa ned till källarvåningen där det sedan 2020 finns en inredd lägenhet på två rum och kök lämplig för barnflicka eller tonåringen. Övre plan disponeras över tre sovrum samt en större hall inredd som TV-rum. Stort påkostat duschrum i Carraramarmor. En övre inredd vind har ett sovrum och ett rum lämpligt som arbetsplats.
Villan uppfördes ursprungligen 1904. Den var då en av de sekelskiftesvillor i Stocksund som låg efter Djursholmsvägen, numera Stockholmsvägen.
Ett stort trädäck med spabad och plats för stor matgrupp mot den lummiga trädgården. Den rymliga tomten omgärdas av staket och vid infarten finns det plats för fyra bilar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stocksund

Antal rum: 8

Boarea: 179 kvm

Biarea: 49 kvm

Tomtarea: 1520 kvm

Pris/bud: 24 500 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas