Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden - Älgö 3100 kvm

Sjötomt med skärgårdskänsla, tre boningshus i renoverat skick, pool och brygga.

SÅLD! Fin Sjötomt med eget vatten område och tre boningshus med en sammanlagd boyta på dryga 501 kvm plus en biyta på 81 kvm.
Generös villa med påtaglig sjökontakt. Det stora huset (333 kvm boyta), som är om och tillbyggd bjuder på rogivande vy över Alfredrovikens vattenspegel från dom flesta av rummen. Öppen sällskaps del med stora öppningsbara fönsterpartier ger fin sjökontakt. Från vardagsrum och kök finns flera utgångar till den stora terrassen med härligt poolområde. I huvudbyggnaden finns idag fyra sovrum, tre wc, två badrum och ett exklusivt biorum. Ett av sovrumen är en suite med klädkammare, stort badrum med wc samt utgång till balkong. Vidare finns två bra gästhus (99 + 69 kvm) med egna kök, badrum och flera sovrum plus en gäststuga vid stranden.
Terrasserad tomt med vackra stensättningar flera bra uteplatser. Pool samt ett stort trädäck omgärdar huset. Brygganläggning med segelbåtsdjup för bad och båtliv, liten sandstrand finns. Ett livsstilsboende att samla familj och vänner på med gott om plats i flera byggnader allt endast 30 minuter till city.
FASTIGHETEN ÄR SÅLD - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR YTTERLIGARE INFO!

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Antal rum: 7

Boarea: 333 kvm

Biarea: 76 kvm

Tomtarea: 3100 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas