Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Tryggögatan 4 A
ALLA BILDER
Sotenäs Tryggögatan 4 A Sotenäs 110 kvm 3 900 000 KR

Välkommen till denna stilrena och nybyggda etagelägenhet i två plan med sydväst läge! Bostaden har en genomtänkt öppen planlösning med större sociala ytor och soliga balkonger på båda våningarna. Från entrén möts ni av en öppen vy och ljus vy mot vardagsrum och kök samt den nedre av de två balkongerna, som gjord för middag i goda vänners lag. Efter hallen har ni ett rymligt sovrum med garderobsvägg på vänster hand och mittemot ligger ett badrum i inrett i grått och vitt, med dusch, här finns även tvättmaskin och torktumlare.

På det övre planet finns större allrum med ryggåstak och fönster och dörrparti i glas mot balkongen, samt ett sovrum. Tänk så ljuvligt att njuta på balkongen ända tills solen går ner i väster. Vid trappan finns wc med klassisk vit liggande träpanel. På nedre plan ligger ett enhetligt mörkare ekgolv i alla rum utöver badrummet. Det övre planet har takspotlights och ett enhetligt något ljusare vinylgolv i rummen utöver wc. Sammantaget bildar materialen, finisharna och färgerna i bostadsrätten en fin harmoni, helt i linje med naturen utanför.

Det finns en parkering per bostadsrätt på föreningens parkeringsyta, samt gemensam baksida med gräsmatta och en fin bergshälla. Vid dess sida ligger det ett separat hus med förråd och soprum. Entréplan för de åtta bostadsrätterna ligger en våning upp, det finns både hiss och trappa upp inne i trapphuset samt ytterligare en trappa vid bostadsrätten. Väjern är en liten oas som kännetecknas av sin närhet till havet, natursköna bad och fina vandringsområden. Här bor ni med gångavstånd till härliga bad i viken nedanför. Det finns badhus med träningsmöjligheter och en trevlig liten hamn med möjlighet till att hyra båtplats, havskajak och spela boule. I hamnen ligger även Havets magasin med arrangemang under hela året. Denna bostadsrätt erbjuder er en avkopplande livsstil med tid för att njuta, i kombination med bra förbindelser till allt Sotenäset och Bohuslän har att att erbjuda i övrigt.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sotenäs

Adress: Tryggögatan 4 A

Antal rum: 4

Boarea: 110 kvm

Biarea: 14 kvm

Våningsplan: 2

Månadsavgift: 4992 KR/Månad

Pris/bud: 3 900 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 679072 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Sotenäs

Väjern ligger strategiskt placerat mellan Smögen/Kungshamn och Hunnebostrand och det finns gott om omtyckta leder över bergen vidare ut mot Kungshamn, Ramsvik eller mot Klevkilen. Här finns även Väjerns båtklubb, kajakcenter och boulbana som drivs av föreningen Strandboularna. Väjern är en perfekt att njuta av ett lite lugnare läge och när ni vill är det bara att ta gång och cykelbanan in till Smögen och Kunghamn. Eller varför inte båt till någon av Sotenäsets andra smultronställen. I Väjern ligger även omtyckta Badhuset Tumlaren med bad, gym/ledda pass och bastu med spabad och utomhusbad året runt. Strax bredvid ligger Havetsmagasin som har boende och event året om, samt uthyrning av båtplatser. Till centralorten Kungshamn och bron till Smögen är det ca 2 km. Här finns ett större utbud av allmänservice och Kommunhus. Det finns bland annat två livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och Systembolag, kläd och inredningsbutiker, smyckesbutik, gym, sporthall och flera idrottsföreningar. I varje ort längst havet finns butiker och livsmedelsaffär, butiker och allmänt utbud. Missa heller inte Kustcharken vid Askum, Rödsgubben och Stenungsbageriet vid Röd, Butiken på landet vid Stensjö Gård och Bergs gårdsbutik när ni är ute på tur.

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas