Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Bredinge strand 127
ALLA BILDER
Mörbylånga Bredinge strand 127 Öland 981 kvm 9 900 000 KR

Enplansvilla med oslagbar havsutsikt på Kalmarsunds första parkett

Precis vid havet. Med sälarna och solnedgången som sällskap. Där ligger denna fantastiska fastighet där varje dag är en njutning. På våren vaknar både fåglar och växter tidigt, och trädgårdens rosor blommar nästan till jul. Ett paradis på Ölands västra kust.

Detta exklusiva boende är utformat för att erbjuda den högsta nivån av komfort. Villan om 161 kvadratmeter totalrenoverades våren 2022 med nya ytskikt, moderna vitvaror och omsorgsfullt utvalda detaljer. Ett imponerande sällskapsrum har stora glaspartier som ger en enastående utsikt över det färgskiftande vattnet, bara ett stenkast från huset. Här ligger elegant kalksten på golvet och en eldstad klädd i Ölandssten stoltserar mitt i rummet. I väster förlängs rummet av en otrolig terrass med spabad och fridfulla omgivningar.

En stensatt innergård med välskötta blomrabatter ger gott om utrymme att skapa en egen sommaroas. Här kan långbord arrangeras för sena grillkvällar, och ett fint växthus finns för odlingsintresserade. Som ett komplement till huvudbyggnaden finns ett gästhus som också ger möjlighet till uthyrning. Slutligen finns två isolerade förråd samt ett nybyggt garage med fjärrstyrd port och laddare för elbilar. Solpaneler installerade 2023

Varmt välkommen till denna avskilda oas på Bredinge strand 127!

LÄS MER
FAKTA

Område: Öland

Adress: Bredinge strand 127

Antal rum: 5

Boarea: 161 kvm

Biarea: 10 kvm

Tomtarea: 981 kvm

Pris/bud: 9 900 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för tidsbokning

Boka

Tisdag 16 Jul 15:00 - 16:00

Boka

Lördag 20 Jul 12:00 - 13:00

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Öland

Bredinge strand ligger med ett fridfullt läge strax söder om Mörbylånga på Öland och är en gömd pärla.

Tomas Jonsson

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas