Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Nederhassla Gård, Häggeby kyrkväg 31
ALLA BILDER
Håbo Nederhassla Gård, Häggeby kyrkväg 31 Uppland 10.28 ha 20 000 000 KR

Gårdsidyll med musteri och natursköna omgivningar

I de vackra landskapen mellan Stockholm och Uppsala gömmer sig en idyll utan dess like. Några hundra meter från Mälarens strandkant ligger Nederhassla gård, en äkta gårdsdröm från slutet av 1800-talet, med omsorgsfullt bevarade byggnader och moderna komplement av hög standard.

Mangårdsbyggnaden står ståtligt på gårdens högsta punkt, med en vidunderlig utsikt över nejden och en terrass med saltvattenpool i utsökt söderläge. Huset erbjuder flera ljusa sällskapsrum som pryds av vackra kakelugnar, och i köket är den gamla vedspisen fint bevarad. Gårdscentrat kantas av ett genuint gästhus, uppfört vid samma tidpunkt som mangårdsbyggnaden, samt ett ljuvligt orangeri inbäddat i trädgårdens överflöd av blomstrande fruktträd. Här kan man slå sig ner och koppla av under trädkronorna som förgylls av en färgrik kombination av päron, äpplen och plommon.

Vidare erbjuder gården en klassisk magasinsbyggnad i två våningar, gästlägenhet, kontor, verkstad och garage, jordkällare samt ett högkvalitativt musteri från 2017. Till och med 1990 bedrevs kommersiell fruktodling på gårdens marker, och musteriet tillfördes i modern tid för att förvalta gårdens arv. Idag består gårdens cirka 10,3 hektar av en blandning mellan åkermark, betesmark och skog, med ett stort skifte vid Mälarens strand inklusive del i eget vatten och brygga.

Nederhassla gård är optimalt beläget med endast några mils avstånd till Enköping, Stockholm och Uppsala, samt endast 30 minuter till Arlanda flygplats och 15 minuter till både Bålsta och Sigtuna.

LÄS MER
FAKTA

Område: Uppland

Adress: Nederhassla Gård, Häggeby kyrkväg 31

Boarea: 191 kvm

Biarea: 25 kvm

Tomtarea: 10.28 ha

Pris/bud: 20 000 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Uppland

Christina Björkholmen

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Efter över 30 år som fastighetsmäklare har Christina, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Christinas främsta egenskaper är att hon är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.

Hon har varit verksam i Stockholm med omnejd som fastighetsmäklare sedan 1991 och har byggt upp ett gediget kontaktnät och en mycket stor lokalkännedom och yrkeskunskap. Nu verksam på Residence Christie´s sedan 2022.

Det var ett självklart val att anlita Christina återigen för min bostadsförsäljning. Hon är kunnig, hon ser viktiga detaljer och uppdaterar och återkopplar löpande. Hon jobbar stenhårt för att alla ska bli nöjda med resultatet. Blir garanterat fler samarbeten framöver!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas