Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Sandhamn Trovill 107
ALLA BILDER
Värmdö Sandhamn Trovill 107 Sandhamn 1514 kvm 26 000 000 KR

Strandnära och högklassig villa med sjöutsikt

Invid den populära Trouvillestranden, på Sandöns södra sida, ligger denna enastående 1½-plansvilla av högsta kvalitet. Här möter vardagslivet en idyllisk tillvaro, med naturen precis utanför tröskeln och en underbar sjöutsikt från husets imponerande panoramafönster.

Villans 136 kvadratmeter badar i ljus som vackert flödar genom en öppen planlösning. Tack vare takhöjd upp till nock är atmosfären storslagen, med takfönster som skapar både luft och ett häftigt skuggspel. Huset är omsorgsfullt renoverat och erbjuder representativa sällskapsytor såväl inne som ute, med stilrena ytskikt i en sober färgsättning, kök av hög standard och två badrum med lyxkänsla.

Runt så gott som hela huset, från väster till öster, sträcker sig en stor altan som förlänger umgängesytorna och blir en perfekt plats för både sociala tillställningar och avkoppling. Här kan du njuta av solen hela dagen med en förtrollande utsikt mot vattnet. En gäststuga, belägen strax intill villan, rymmer flera övernattande gäster, och en modernt inredd friggebod med bastu höjer livskvaliteten ytterligare.

Här bor du nära allt Sandhamn har att erbjuda. Med sina hotell, restauranger, mataffär m.m. är detta ett samhälle som lever och blomstrar året om. Waxholmsbåten från Stavsnäs gör det enkelt att nå hit när som helst på året, och sommartid går en direktbåt från Stockholm. Fastighetsägare har också möjlighet till en båtplats via Trouvilleföreningen.

Varmt välkommen till denna oas på Sandhamn Trovill 107!

LÄS MER
FAKTA

Område: Sandhamn

Adress: Sandhamn Trovill 107

Antal rum: 4.5

Boarea: 136 kvm

Tomtarea: 1514 kvm

Pris/bud: 26 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Sandhamn

Christina Björkholmen

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Efter över 30 år som fastighetsmäklare har Christina, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Christinas främsta egenskaper är att hon är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.

Hon har varit verksam i Stockholm med omnejd som fastighetsmäklare sedan 1991 och har byggt upp ett gediget kontaktnät och en mycket stor lokalkännedom och yrkeskunskap. Nu verksam på Residence Christie´s sedan 2022.

Det var ett självklart val att anlita Christina återigen för min bostadsförsäljning. Hon är kunnig, hon ser viktiga detaljer och uppdaterar och återkopplar löpande. Hon jobbar stenhårt för att alla ska bli nöjda med resultatet. Blir garanterat fler samarbeten framöver!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Christina Björkholmen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas