Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Dansbanevägen 3
ALLA BILDER
Mörbylånga Dansbanevägen 3 Öland Stora Frö 805 kvm 11 800 000 KR

Ekohotell i skandinavisk badhotellsstil, anno 1926

Endast några hundra meter från Ölands västra havsstrand ligger detta prisbelönta ekohotell. Sedan början av 1900-talet har här funnits ett badpensionat som under senare årtionden har utvecklats och blivit en av regionens högst rankade verksamheter - Eco by StrandNära.

Nuvarande ägare tog över år 2007 och har drivit verksamheten med långsiktig hållbarhet i fokus. Idag är StrandNära ett bed and breakfast i toppskick med totalt 15 rum. Dessutom har hotellet en välrenommerad, KRAV-märkt restaurang som serverar lokalt odlad, ekologisk mat efter säsong.

Med natursköna omgivningar och ett skyddat läge erbjuder hotellet en fridfull miljö som påminner om ett klassiskt skandinaviskt badhotell. Huvudbyggnad, gårdshus och hotellrumslänga strålar samman i en charmig trädgård. Här skapas en idyllisk utomhusmiljö med härliga uteplatser där gäster kan slå sig ned för en kaffe eller en måltid i solen. I huvudbyggnaden finns reception, kök, matsal och lounge på entréplan, medan det övre planet består av hotellrum. På fastigheten står även ett nybyggt ägarhus med ett vackert växthus och en köksträdgård intill.

StrandNära Badhotell har ett utsökt läge på öns västra kust, en kort promenad från stranden. Södra Ölands världsarv lockar som utflyktsmål, med historiska och kulturella sevärdheter samt ett hav av lokala konstnärer och hantverkare. Vackra promenadstigar sträcker sig längs Kalmarsund och södra Ölands längsta klapperstensstrand som bjuder på magiska solnedgångar över fastlandet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Öland Stora Frö

Adress: Dansbanevägen 3

Boarea: 805 kvm

Pris/bud: 11 800 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Öland Stora Frö

Tomas Jonsson

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
P5 Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild P1 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas