Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stärkestensvägen 6
ALLA BILDER
Sotenäs Stärkestensvägen 6 Bohuslän 308 kvm 5 600 000 KR

Bovallstrand

Välkommen till denna havsnära villa i ett plan med takhöjd om 5,5 meter och större ljust och härligt entresolplan med fina takfönster. Både i bostadens yttre och inre miljö möts ni av moderna linjer och tidlösa naturliga material. På framsidan finns större altan och stenläggning med klassisk småmarksten, vidare på baksidan går tomten upp mot en granithälla med utsikt mot havet. När man kliver in genom entrén möts man av rymd och öppenhet. Kök, matplats och vardagsrum skapar ett luftigt och härligt samspel, tack vare takhöjden och de stora fönsterpartierna mot syd och väst.

Det rymliga entresolplanet rymmer större sovrum med allrum och klädkammare som kan delas in till två rum om så önskas.
Nedre plan har utöver sin öppna planlösning med umgängesytor och stilrent kök med bänkskivor i granit, två dörrar ut till altanen, ett sovrum och ett badrum. Nedanför området finns badplats och även båtplats att arrendera vid småbåthamnen om så önskas.

LÄS MER
FAKTA

Område: Bohuslän

Adress: Stärkestensvägen 6

Antal rum: 3

Boarea: 81 kvm

Tomtarea: 308 kvm

Pris/bud: 5 600 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bohuslän

Bovallstrand är en mycket omtyckt och charmig liten ort vid havet i Bohuslän, Sverige. Känd för sin pittoreska skärgårdsmiljö och sina vackra klassiska Bohusländska hus, sjöbodar och magasin. Bovallstrand erbjuder en idyllisk tillflyktsort med gemytligt bemötande, trevlig småbåts och gästhamn vid torget. Här finner nu även de populära restaurangerna, alla med sin stil. Går ni vidare längst sjöbodarna söder ut kommer ni till härliga Badholmarna med badstegar, liten strand och hopptorn. Här finns kiosk sommartid och bastu att boka vintertid. Orten och Bottnafjorden har en rik historia och aktiva idrottsföreningar och en samhällsförening som hittar på aktiviteter året om. Mitt över fjorden ligger välkända Gerlesborgs konstskola de har utöver skola och utställningar även lunchservering och en del event. I södra infarten ligger ICA som även har fiskaffär. Vill ni vidare är det 10 minuter till Hunnebostrand och ca 25 minuter till Smögen/Kungshamn eller Hamburgsund. I samhället finns det bland annat tennis och paddelbana samt gympa, fotboll och löparklubb. Flera leder på Sotenäset går förbi Bovallstrand och Sotenäs golfbana ligger 10 minuter sydöst om samhället.

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas