Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Systerlottsvägen 8A
ALLA BILDER
Malmö Systerlottsvägen 8A Bunkeflostrand 1454 kvm 18 000 000 KR

Representativ och modern enplansvilla med storslagen utemiljö

Strax söder om centrala Malmö, i det öppna skånska landskapet och med Öresunds hänförande havsvy alldeles intill, ligger natursköna Bunkeflostrand. I utkanten av orten för Systerlottsvägen dig fram till denna avskilda oas och imponerande enplansvilla med milsvid utsikt över åkrar och fält.

Villans 387 kvadratmeter är optimalt fördelade på väl tilltagna sällskapsrum och privata rofyllda sovrum, allt inrett med högkvalitativa material och med en stilren interiör som fokuserar på att låta grönskan utanför fönstren spela huvudrollen. Kök, matsal och vardagsrum förenas i ett storslaget utrymme med en enastående takhöjd och en vacker eldstad som blir rummets nav.

Öppningsbara panoramafönster i flera riktningar leder dig ut till det kanske mest imponerande av allt - en magnifik utemiljö med en arkitektritad trädgård och ett underbart poolområde i eftertraktat västerläge. Den stora insynsskyddade uteplatsen förgylls av en vacker inramande grönska, privat boulebana, utomhusspa och dusch samt en poolbar. Ert alldeles egna sommarparadis.

Som ett av Bunkeflostrands största hus erbjuder bostaden inte endast omfattande ytor för umgänge och representation, utan även en stor inredningsbar vindsvåning samt en avsides lokal med separat entré - perfekt för den som vill bedriva egen verksamhet.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Bunkeflostrand

Adress: Systerlottsvägen 8A

Antal rum: 6

Boarea: 387 kvm

Tomtarea: 1454 kvm

Pris/bud: 18 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Bunkeflostrand

Välkommen att kontakta oss

Camilla Eggenberger
Ansvarig mäklare

Camilla Eggenberger

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas ...

Kontakta mig
Jonas Martinsson
Reg. Fastighetsmäklare

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas