Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Åbäcksnäs Friden 1
ALLA BILDER
Valdemarsvik Åbäcksnäs Friden 1 Östergötland 1.0659 ha 17 500 000 KR

En genuin oas i Gryts skärgård

Åbäcksnäs Friden 1 är ett synnerligen välskött skärgårdsboende som lever upp till sitt harmoniska namn. Med naturens egen inramning och vackra vyer över havsviken utstrålar denna plats en total känsla av stillhet och ro. Bedårande beläget på en höjd erbjuds ett förstklassigt solläge från morgon till kväll, och den genuina gårdsbilden med flera mindre byggnader andas klassiskt svenskt kustliv.

Villan erbjuder ca 230 kvadratmeter välplanerad yta. Påkostade material och en rymlig planlösning i ett plan ger en bekväm vistelse av hög livskvalitet. Husets hjärta är det generösa sällskapsrummet, där flera utgångar till altanen skapar en flytande gräns mellan inne och ute. Här kan du njuta av både morgonens första solstrålar och kvällens sista ljus, med en underbar utsikt över Kyrkviken, där Östersjöns vatten letar sig in mellan kustens öar och holmar.

Den väl tilltagna tomten dekoreras av välkomponerade blomster och växtlighet som vackert omger de mindre gårdsbyggnaderna - alla varsamt renoverade för att behålla sin ursprungliga charm. Den gamla smedjan används som gästboende och studio, ett före detta kulturhus har blivit verkstad med förvaring av arbetsmaskiner, och det gamla slakthuset används som förråd.

Till fastigheten hör en egen brygga nere i viken, och ytterligare båtplatser finns vid idylliska Gryts hamn, endast två minuter bort. Denna natursköna miljö är idealisk för bad, fiske och ett rikt friluftsliv, med Valdemarsvik bara 15 minuter bort och knappt 2,5 timmars bilresa till Stockholm.

För ytterligare information och privat visning vänligen maila till [email protected], tack!

LÄS MER
FAKTA

Område: Östergötland

Adress: Åbäcksnäs Friden 1

Antal rum: 8

Boarea: 304 kvm

Biarea: 120 kvm

Tomtarea: 1.0659 ha

Pris/bud: 17 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östergötland

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

P1 P2
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild P3
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild P4 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas