Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Mälhamra gård
ALLA BILDER
Norrtälje Mälhamra gård Uppland 46 ha 24 000 000 KR

Välskött hästgård om 46 ha med enastående läge

I ett vackert landskap mitt emellan Stockholm och Uppsala ligger denna väl omhändertagna hästgård med ett högt och stillsamt läge. I en underbar kulturmiljö, som återspeglar områdets historia, breder marken ut sig över cirka 46 hektar runt om gårdscentrum, fördelad på både öppna beteshagar och lummiga skogsområden.

Från Mälhamravägen leder en privat väg förbi gårdens klassiska stallbyggnad och maskinhall, vidare upp mot de två flygelbyggnaderna och slutligen till mangårdsbyggnaden, ståtligt belägen på en höjd med en fin vy över egendomen. Bostaden uppfördes 2006 med en boyta om cirka 266 kvadratmeter, i en klassisk planlösning med en god balans mellan husets sociala och privata sfärer. Runt tre av husets sidor löper en amerikansk veranda skyddad under tak, och ovanpå denna finns ljuvliga balkonger i både öster och väster.

Flygelbyggnaderna ger ytterligare 60 kvadratmeter boarea vardera, lämpliga för exempelvis uthyrning, generationsboende eller som arbetarbostäder. Stallet har hela 27 boxar för fullstora hästar och på övre plan finns en lägenhet om cirka 100 kvadratmeter, perfekt som övernattningslägenhet för hästägare och gäster. Utmärkta träningsmöjligheter med en fin upplyst ridbana, en ovalbana och en longervolt. Dessutom finns gott om stigar och spår för att rida ut. Gården erbjuder totalt 12 hagar med sommarvatten och 6 hagar med vintervatten.

Varmt välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Uppland

Adress: Mälhamra gård

Boarea: 400 kvm

Tomtarea: 46 ha

Pris/bud: 24 000 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Uppland

Välkommen att kontakta oss

Henric Falkenberg
Ansvarig mäklare

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års ...

Kontakta mig
Christina Björkholmen
Reg. Fastighetsmäklare

Christina Björkholmen

Efter över 30 år som fastighetsmäklare har Christina, utöver en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät, fått en uppriktig förståelse för att bostadsaffären ofta är kundens livs viktigaste affär. Christinas främsta egenskaper är att hon är lugn, kunnig och personligt engagerad i varje försäljning. Målet är ett långsiktigt samarbete med återkommande och nöjda kunder. Varje dag, i varje överlåtelse.
...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas