Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sunnerö 51
ALLA BILDER
Lerum Sunnerö 51 Sunnerö 354600 kvm 12 000 000 KR

Unika möjligheter, 30 hektar av Sunnerö mitt i Mjörn

Drömmer du om att äga en bit av paradiset? Nu har du chansen att förvärva 30 hektar av en naturskön ö i den vackra sjön Mjörn. Detta enastående område erbjuder oändliga möjligheter för den som vill förverkliga sina husdrömmar i ett privat läge eller den visionära investeraren.

En Skatt på Sjön
På dessa 30 hektar finner du 27 charmiga stugor av varierande storlek och kvalitet. Varje stuga är en tomträtt, vilket ger dig friheten att utveckla och förvandla denna plats till din egen unika dröm. Möjligheterna är enorma - från exklusiva sommarstugor till en lyxig resort eller ett retreat för naturälskare. Den egna skogsmarken uppgår till ca 21 ha, enligt skogsbruksplanen och fördelar sig på 36 % lövskog, 42 % gran och 22 % tall.

Oändliga Möjligheter
Bygg Drömmar: Med 27 tomträtter finns här potential att skapa något helt unikt. Oavsett om ni vill bygga moderna villor, pittoreska sommarstugor ett charmigt bed and breakfast eller en naturcamping är detta din chans att sätta er prägel på en ö i en av Sveriges mest eftertraktade sjöar.

Njut av Naturen: Sjön Mjörn är känd för sitt klara vatten och vackra omgivningar. Här kan du erbjuda dina gäster en fridfull tillflyktsort med bad, fiske och natursköna vandringsleder precis utanför dörren.

Investera i Framtiden: Med ständigt ökande intresse för semesterboenden och naturnära livsstilar, är detta en investering som inte bara erbjuder omedelbara fördelar, utan också långsiktig potential.

Perfekt Läge
Belägen i sjön Mjörn, erbjuder denna ö en unik kombination av avskildhet och tillgänglighet. Här kan man njuta av tystnaden och skönheten i naturen, samtidigt som man har nära till de bekvämligheter och faciliteter som finns på fastlandet.

Din Vision - Din Framgång
Se till att vara den som skapar en framtid för denna fantastiska plats. Med kreativa idéer och en entreprenörsanda kan du förvandla dessa 30 hektar till något alldeles extra. Möjligheterna är endast begränsade av din fantasi.

Försäljning av fastigheten sker mot skriftligt anbud genom andbudsblankett, med fri prövningsrätt. Anbud redovisas öppet. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten. Parallellt ges även möjlighet att mer ingående undersöka fastigheten och kontakta kommunen och dess närlingslivsutvecklare och bygg/miljöenhet om så önskas. Ansvarig fastighetsmäklare har dialog med ovan nämnda parter som är insatta i att försäljningen skall göras.

Sista dag för anbud 2024-07-31.


Missade inte denna chans att förvärva en unik bit av Sverige. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av denna exceptionella fastighet i sjön Mjörn.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sunnerö

Adress: Sunnerö 51

Tomtarea: 354600 kvm

Pris/bud: 12 000 000 KR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Sunnerö

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas