Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lärkgatan 6
ALLA BILDER
Sotenäs Lärkgatan 6 Bohuslän 352 kvm 7 600 000 KR

Vackert skärgårdshus med havsutsikt i Hunnebostrand

Välkommen till detta charmiga och välhållna skärgårdshus i 1,5 plan med källare i nedre Hunnebostrand. Villan har ett eftertraktat och lugnt västerläge med både veranda och balkong mot havet. Huset totalrenoverades 1990, det lades då vikt vid att behålla den Bohuslänska stilen med stor estetisk medvetenhet hos både ägare och arkitekt. Entréplan har fina sociala ytor i en öppen planlösning där kök, matplats och sällskapsrum möts kring köksö och braskamin, placerad i husets mitt. Här samsas solljuset från burspråken med vit pärlspont, putsad spiskrans och fina pardörrar. Dessa öppnar upp till trädgården på baksidan där det skapats en lugn oas med veranda, gräsmatta och planteringar vid granithällan. På övre plan finns tre sovrum, badrum och allrum, från master bedroom har ni balkong med havsutsikt. Härifrån kan ni njuta av läget ända till solens strålar sakta går ner mot havet på sommaren. Villan har även en källare i markplan med trevlig ingång stensatt med knott. Detta nedre plan kan med fördel kan göras om för att utöka er boendemiljö om så önskas. Sammantaget ett härligt hus och läge som måste upplevas.

LÄS MER
FAKTA

Område: Bohuslän

Adress: Lärkgatan 6

Antal rum: 5

Boarea: 116 kvm

Biarea: 40 kvm

Tomtarea: 352 kvm

Pris/bud: 7 600 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Bohuslän

Välkommen till pittoreska och populära Hunnebostrand som ligger i hjärtat av Sotenäs en mil norr om Smögen. Lärkgatan ligger på högt läge nära kyrkan i Hunnebostrand. Det är härligt att kunna njuta av utbudet nere på Strandgatorna och kunna gå tillbaka hem och se de sista strålarna från det fina läget på balkongen. Hunnebostrand är ett mycket omtyckt och vackert samhälle med ett varierande utbud av restauranger, shopping och det finns många härliga badplatser. Här ligger allt på gångavstånd och utbudet av restauranger är brett. Det finns gott om vandring och/eller mountainbike turer på Sotenäset. Annars kan ni ta en kort bil eller cykeltur till vackra Ramsvik med dess naturreservat och varför inte stanna för att ta ett bad och en glass på glasscafét vid Ramsviks camping. Norr om Hunnebostrand ca 10 minuter bort, ligger även Önna Golfbana som är en modern och aktiv golfbana med 27-hål. Det är ett rikt föreningsliv i Hunnebostrand året om såsom Sotefjordens segelsällskap, tennis, paddelhall, judo, fotboll och utegym samt ridskola. Det är en god allmänservice med välsorterad fiskafför, Coopbutik, apotek, vårdcentral, klädbutiker, antik och loppis och en utmärkt biograf som ligger i aktiva Hav och Land-folkets hus. Kustsamhällena ligger som ett pärlband längst Sotenäset och vidare och varje by har sina smultronställen att upptäcka. Välkommen till denna pärla!

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas