Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Böckerskogsvägen 58
ALLA BILDER
Båstad Böckerskogsvägen 58 Bjärehalvön 2790 kvm

Genuin timrad villa med arkitektritad trädgårdsdröm

Omgiven av vackra bokskogar och öppna fält ligger denna unika timrade villa, ursprungligen uppförd 1787 i Dalarna för att sedan bli flyttad hit i slutet av 1960-talet. Böckerskogen är en genuin och vacker oas på Bjärehalvön där varje unika hus har inslag från det skånska bondesamhället såväl som från landets nordligare breddgrader.

En oerhört varm atmosfär fyller upp huset som är i bra skick. Gedigna trägolv och synliga takbjälkar skapar tillsammans med kakelugn, öppen spis och braskamin en charmig miljö att trivas i. Entréplan erbjuder ett vardagsrum med högt i tak och kontakt med matsal och kök, medan tre rogivande sovrum hittas en trappa upp. Inomhusmiljön har en härlig kontakt med trädgården tack vare möjligheten att öppna upp till flera uteplatser, både på entréplan och övre plan. Torr och förträfflig källare med god ståhöjd och massa bra plats för förvaring.

Den arkitektritade trädgården är en fröjd för hela familjen, året om. Här finns gräsytor för lek och spring, imponerande rhododendron och annan vacker växtlighet samt ett härligt poolområde. Poolen ligger insynsskyddad i söderläge med ett omgivande trädäck för avkoppling i solen. Intill finns ett poolhus med bastu och stor relaxavdelning som även kan användas som gästrum. I anknytning hittar vi ett gästhus med två sovrum och pentry, utmärkt för långväga gäster eller generationsboende. I trädgården finns även en carport och förråd med gjuten platta.

Villan har perfekt läge på Bjärehalvön med närhet till såväl vackra sandstränder som dramatiska klippor. Båstad Golfklubb ligger endast på 10-15 min promenadavstånd och Bjäre Golfklubb 6 min bilkörning bort. Båstad och Torekov nås med en kort biltur och Ängelholms flygplats ligger 20 minuter bort. Varmt välkommen till Böckerskogen 58!

LÄS MER
FAKTA

Område: Bjärehalvön

Adress: Böckerskogsvägen 58

Antal rum: 8

Boarea: 283 kvm

Biarea: 46 kvm

Tomtarea: 2790 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Bjärehalvön

Mellan Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder, består halvön till största delen av Båstads kommun. Landskapet varierar mellan sandstränder och dramatiska klippor, och kompletteras av ett öppet jordbrukslandskap. Båstad har ett rikt kulturliv med populära musikevenemang och idrottsutbudet är mångsidigt med bl.a. golf, tennis, fotboll och segling. Gångavstånd till strand, småbåtshamn och naturreservat, samt goda kommunikationer med buss och tåg till Malmö, Köpenhamn och Göteborg. Närheten till E6 och Ängelholms flygplats gör det även enkelt att ta sig till Stockholm.

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas