Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Snäckvägen 8
ALLA BILDER
Halmstad Snäckvägen 8 Frösakull 1072 kvm 15 975 000 KR

Modern villa med insynsskyddade utomhusytor och havsutsikt

Endast hundra meter från sanddynerna, och strax där bakom havet, ligger denna privata sommaroas. Trädgården karaktäriseras av avskildhet och avkoppling, medan familjär öppenhet och elegans är villans ledord. Här hittar du en utsökt villa som erbjuder en härlig bit av paradiset.

Bostadens hjärta utgör en harmonisk blandning av öppna och definierade ytor. Taket sträcker sig högt, och kulminerar i husets nock, med endast ett stiligt glasräcke som avgränsning mellan nedre och övre plan. Kök, vardagsrum och matsal skapar tillsammans utmärkta ytor för familjen eller för representation, där stora glasdörrar sträcker sig längs väggarna och leder dig ut till en fantastisk altan i sydvästläge. Det övre planet, i sin tur, erbjuder en magisk solterrass med en hänförande vy mot havshorisonten och dess färgskimrande solnedgångar.

Master bedroom är en generös fristad, fulländat av en walk-through-closet som leder till ett rymligt en suite-badrum. Ytterligare tre sovrum, varav ett är beläget på övre plan, gör bostaden mångsidig och lämplig för den stora familjen. Via husets tvättstuga nås ett garage med golvvärme vars stora ytor möjliggör såväl förvaring som verkstad eller liknande.

Villan andas kvalitet och komfort, och lovar ändlösa dagar av njutning med havet i din vardag. Läget är oslagbart med skola, affärer, restauranger och framförallt finkorniga sandstränder inom bekvämt promenad- och cykelavstånd. Här i Golfhuvudstaden är det självklart gott om golfbanor i närområdet. De i Tylösand och Ringenäs har dessutom padelbanor, och Halmstad Golfarena erbjuder längdskidåkning på konstsnö under vinterhalvåret.

Välkommen till ett drömhem vid havet!

LÄS MER
FAKTA

Område: Frösakull

Adress: Snäckvägen 8

Antal rum: 6

Boarea: 242 kvm

Biarea: 32 kvm

Tomtarea: 1072 kvm

Pris/bud: 15 975 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Frösakull

Välkommen att kontakta oss

Jonas Martinsson
Ansvarig mäklare

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket ...

Kontakta mig
William Wirtberg
Reg. Fastighetsmäklare

William Wirtberg

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas