Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Fulltofta 4177
ALLA BILDER
Hörby Fulltofta 4177 Skåne 1310 kvm Pris på förfrågan

Majestätiska Fulltofta Magasin

Med fantastiska åtta meter i takhöjd, naturliga byggmaterial och en genomgående imponerande arkitektur beskrivs Fulltofta Magasin bäst som en majestätisk bostad. Det tidigare spannmålsmagasinet, med anor från 1800-talet, genomgick år 2018 en total restaurering och erbjuder nu ett fullkomligt enastående boende, helt unikt i sitt slag.

När du kliver in genom den gedigna entrédörren kan du blicka hela vägen upp till takets nock. I förgrunden syns tre nivåer av vackert rustika bjälkar, samt de olika våningarnas glasräcken, som bryter ljuset från byggnadens stora takfönster på ett sakralt vis. På de fyra öppna våningsplanen finns både väl tilltagna sällskapsytor och privata sfärer, dolda mellan byggnadens pampiga skelett i svart stål och solid trä. Högst upp finner du ett loft som blir en fridfull plats att spendera nätterna, där det mjuka morgonljuset smyger in från fyra väderstreck.

I trädgården står även ett modernt gästhus med plats för flera övernattande gäster. Här finns även en vedbastu med fönster som blickar ut mot den egna trädgården, och mellan byggnaderna finns en gemytlig uteplats i bästa söderläge. På tomtens framsida står också en carport, byggd i Gotlandsfuru.

Den lilla byn Fulltofta ligger i ett vackert naturområde med utsikt över både Ringsjön och Gäddängen. Såväl med bil som kollektivt kan du snabbt ta dig till Lund och Malmö såväl som Köpenhamn och Kastrup.

LÄS MER
FAKTA

Område: Skåne

Adress: Fulltofta 4177

Antal rum: 6

Boarea: 330 kvm

Tomtarea: 1310 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Skåne

Naturskönt nära Ringsjön.

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas