Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Hästedalsvägen 4
ALLA BILDER
Sotenäs Hästedalsvägen 4 Västkusten 1167 kvm

Kaptensvilla med gästhus och utsikt mot havet i vackra Hunnebostrand

Högt beläget I Hästedalen ligger denna Kaptensvilla med vacker läge mot havet. Med generösa ytor inne, gästhus och stora terrasser, som gjort för umgänge och grillfester, så inbjuder verkligen bostaden till att njuta av kusten och att bjuda in familj och vänner. Villan har öppen planlösning mellan kök och umgängesytor och högt i tak med vackra fönsterpartier mot havet. Nedre plan har utöver detta masterbedroom med egen balkong och ett badrum. Mot trädgården har villan klassiska glasverandor på båda våningarna. Härligt att avsluta middagen här eller stillsamt njuta av en god bok. Övre plan har ytterligare två sovrum och badrum samt balkong med utsikt mot Hästedalen.

Det separata gästhuset har kök och umgängesyta i ett, med altan som badar i sol, mot havet. Utöver detta finns där även ett sovloft, hall och badrum. På privat läge uppe i berget ligger ytterligare en solterrass med badtunna och bastustuga med plats för sittgrupp med utsikt mot väster, dusch och wc. Utemiljön har gräsmatta i två delar med fina fruktträd, syren och kaprifolbuskar samt flaggstång. Uppfart och det rymliga garaget har plats för flertalet bilar. Välkommen till denna kompletta sommardröm där du kan strosa ner till havet för ett dopp på bara ett par minuter. Här kan ni njuta av livet, ställ bilen och andas frisk havsluft!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Hästedalsvägen 4

Antal rum: 5

Boarea: 100 kvm

Biarea: 75 kvm

Tomtarea: 1167 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västkusten

Välkommen till pittoreska och populära Hunnebostrand som ligger i hjärtat av Sotenäs en mil norr om Smögen. Hästedalen med sina underbara bad och strövområden ligger strax norr om Norra Kajen och här finner ni Hästedalsvägnen 4. Det är härligt att kunna njuta av ett dopp närhelst man önskar eller gå längst vattnet och Uddens skulturpark, till Strandgatorna för lunch eller shopping. Hunnebostrand är ett mycket omtyckt och vackert samhälle, levande året om. Det finns gott om vandring och/eller mountainbike turer på Sotenäset eller varför inte ta en tur över vackra Sotekanalen till Ramsvik. Norr om Hunnebostrand ca 10 minuter bort, ligger även Önna Golfbana som är en modern och aktiv golfbana med 27-hål, golfrestaurang och hotell. Det är ett rikt föreningsliv i Hunnebostrand året om såsom Sotefjordens segelsällskap, tennis, paddelhall, judo, fotboll och utegym samt ridskola. Det är en god allmänservice med välsorterad fiskafför, Coopbutik, apotek, vårdcentral, klädbutiker, frisörer, blomsteraffärer, antik och loppis och en utmärkt biograf som ligger i aktiva Hav och Land-folkets hus. Kustsamhällena ligger som ett pärlband längst Sotenäset och vidare och varje by har sina smultronställen att upptäcka. Välkommen till denna pärla!

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas