Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Krokaviksvägen 6
ALLA BILDER
Kungsbacka Krokaviksvägen 6 Särö - Budskär 3490 kvm 15 600 000 KR

Högt belägen bostad i vackra Budskär med obruten utsikt mot havet.

Välkommen till skärgårdsidyllen Budskär och denna högt belägna villa med privat läge och utsikt över havet. Den välskötta villan uppfördes 1960 och är sedan totalrenoverad, dess övre plan har öppna ytor vacker eldstad och högt i tak samt panoramafönster mot havet. Köket intill har även utgång till uteplatserna vilket tillför en extra härlig rymd och gör så att kvällens matlagare kan också vara med vid välkomstdrinken. Det finns två entréer, fem sovrum och två badrum och om det inte skulle räcka finns det även en gästlägenhet, som ligger ovan det nybyggda garaget med dubbla portar. Trädgårdstomten ligger i västerläge med stora sociala ytor som gjort för umgänge och grillkvällar, dess högra vackra läge är strålande. Husets tomt övergår från trädgård till berg med granithällar och gröna partier vilket ramar in tomten på ett unikt sätt. Här uppe finns flera möjligheter om man önskar vidare byggnation. Nere vid vattnet ligger även båtplats för djupgående båt så vad mer kan man önska sig?

LÄS MER
FAKTA

Område: Särö - Budskär

Adress: Krokaviksvägen 6

Antal rum: 6

Boarea: 125 kvm

Biarea: 58 kvm

Tomtarea: 3490 kvm

Pris/bud: 15 600 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

välkommen att boka er på enskild visning, fastigheten kan visas andra dagar.

Tisdag 06 Aug

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Särö - Budskär

Välkommen att kontakta oss

Stina Behrman
Ansvarig mäklare

Stina Behrman

Jag är uthållig, rak och lyhörd vilket gör att jag kan ge det lilla extra i varje försäljning. Mina relationer och kundkontakter är viktiga för mig och jag har därför ett stort och brett aktuellt nätverk.

Kontakta mig
William Wirtberg
Reg. Fastighetsmäklare

William Wirtberg

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas