Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kungsportsavenyen 27
ALLA BILDER
Göteborg Kungsportsavenyen 27 Lorensberg 49 kvm 4 500 000 KR

Sekelskifteslägenhet med drömläge mitt på Avenyn.

På Kungsportsavenyn 27 i denna vackra sekelskiftesbyggnad anno 1894 presenterar vi med glädje denna härligt ljusa, nyrenoverade bostad med utmärkt känsla och stil. Bostadsrätten bjuder på låg månadsavgift, generös takhöjd på 3,70 samt stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Sekelskiftesstilen är såväl stilren som detaljrik med karakteristika takrosetter och stuckaturer samt höga socklar. Den bevarade charmen har kompletterats med en modern tvist genom ny köksdel och en rymlig platsbyggd garderobsvägg för att utöka förvaringen samt nytt badrum.
Det är gemensam innergård och i markplan finns även ingång till tvättstuga och bostadsrättens förråd.

Bostaden är som gjord er som vill bo vackert och bekvämt samtidigt som ni kan njuta av att bo mitt i centrum med allt nära till hands. Kanske pendlar ni och söker en övernattningslägenhet med låg månadskostnad mitt i stan? Isåfall bör ni inte missa denna bostad mitt på på Avenyn! Denna kända gata är cirka 840 meter lång och har nummer från 1 till 45. Här ligger restauranger, butiker och nöjesställen tätt och längst upp på Götaplatsen tronar vårt kända landmärke Poseidon av Carl Milles, omsluten av Konstmuseet och Stadsteatern, åt andra hållet mot Kungsportsplatsen finner ni Stora Teatern. Välkommen att kontakta Stina Behrman eller William Wirtberg för mer information och bokning av enskild visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Kungsportsavenyen 27

Antal rum: 1.5

Boarea: 49 kvm

Våningsplan: 2

Månadsavgift: 1194 KR/Månad

Pris/bud: 4 500 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 588683 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Göteborgs centrum och plats för de mest välkända platserna i staden. Här erbjuds ett rikt utbud av restauranger och shopping samt kultur med utställningar i flera museum och föreställningar på teatrar och konserthus. Längst vallgraven finns trädgårdsföreningen för trivsamma promenader i vacker parkmiljö eller inne i det imponerade palmhuset. Evenemangsstråket finner vi runt hörnet, med Svenska Mässan, Scandinavium och inte minst Liseberg.

Välkommen att kontakta oss

Stina Behrman
Ansvarig mäklare

Stina Behrman

Jag är uthållig, rak och lyhörd vilket gör att jag kan ge det lilla extra i varje försäljning. Mina relationer och kundkontakter är viktiga för mig och jag har därför ett stort och brett aktuellt nätverk.

Kontakta mig
William Wirtberg
Reg. Fastighetsmäklare

William Wirtberg

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas