Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Axrödsgattu 18
ALLA BILDER
Leksand Axrödsgattu 18 Tällberg 1884 kvm 10 450 000 KR

Välkommen till detta extraordinära hem vid Tällbergs sluttning, med enastående västerläge och panoramautsikt över Siljan. Här förenas exklusivitet med genuin dalacharm och modern arkitektur. Med generösa umgängesytor, öppen planlösning och stora panoramafönster skapas en atmosfär av ljus och rymd, där varje ögonblick omfamnas av den magnifika utsikten. Den franska hängande spisen, gyrofocus, i det imponerande vardagsrummet blir ett konstnärligt inslag som förhöjer den redan förtrollande atmosfären.

Denna fastighet, byggd 2009, erbjuder upp till fem sovrum, två lyxiga badrum och en avkopplande bastu. Med ett garage för två bilar och en generös trädgårdstomt om 1884 kvm får du både bekvämlighet och utrymme att njuta av den pittoreska omgivningen. Här kan du samlas med familj och vänner för minnesvärda stunder i en av Sveriges mest omtalade och vackra platser. Upplev livet i harmoni med naturen och lyxen i varje detalj – välkommen till Tällberg.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tällberg

Adress: Axrödsgattu 18

Boarea: 200 kvm

Tomtarea: 1884 kvm

Pris/bud: 10 450 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Tällberg

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas