Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Skeervägen 22
ALLA BILDER
Orsa Skeervägen 22 Dalarna 5096 kvm 7 000 000 KR

Gemytlig timmervilla med vacker vy över Orsasjön

På höjden av en sluttning mellan Orsa och Mora restes detta charmiga timmerhus år 2003. Virket hämtades från den egna skogen och användes för att skapa ett magnifikt hus med traditionella metoder, fulländat med modern bekvämlighet.

En traditionell glasveranda leder in till husets sällskapsplan där ett stort vardagsrum förgylls av en vacker braskamin och en hänförande utsikt mot Orsasjön. I linje ligger ett ljust kök med en rymlig matplats samt ytterligare ett rum, båda dessa med en lika vacker vy som vardagsrummet. Sällskapsytan förlängs av en härlig uteplats i västerläge där solnedgången över bergen vid Grönklitt och Fryksåsen skapar en oförglömlig vy från huset vid Orsasjön. En trappa upp ligger flera rofyllda sovrum, såväl som ett stort badrum med jacuzzi, även här ett stort allrum i mitten för familjen att samlas.

Intill huvudbyggnaden står en gäststuga med sovloft, ett stort garage med carport och en charmig lekstuga för de små. Samtliga byggnader, med sina knuttimrade strukturer, skapar en gemytlig och välkomnande atmosfär och smälter samman med byggnadstraditionen som är karakteristisk för Dalarnas landsbygd.

Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter samt betesmark. Fastigheten är avskilt belägen men ändå nära till grannar och med en grundskola inom tryggt gångavstånd för barnen. Trakten är känd för sin vackra natur, perfekt för friluftsliv, jakt och fiske. Både Mora och Orsa ligger cirka 10 minuter från bostaden. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Dalarna

Adress: Skeervägen 22

Antal rum: 8

Boarea: 225 kvm

Biarea: 13 kvm

Tomtarea: 5096 kvm

Pris/bud: 7 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Dalarna

Martin Sundström

Martin Sundström

Ansvarig mäklare

När Martin blev färdig agronom år 2000, valde han att direkt komplettera med en examen till fastighetsmäklare. Han summerar nu drygt 20 år med olika arbeten inom fastighetsförmedling, ekonomirådgivning och även finansiering av jord och skog. Resultatet är att Martin idag är en toppmäklare som är erfaren, lyhörd och kan driva komplexa processer. Han hanterar alla steg i en försäljning och ser till att både säljare och köpare blir nöjda.
Parallellt med arbetet som mäklare på Residence driver han även en större skogsgård med flera olika verksamheter. Då gården varit i släkten sedan 1700-talet är Martin väl förtrogen med ansvaret och känslan att förvalta något till nästa generation.

Martin bor idag med familjen utanför Linköping och har gården på det Småländska höglandet. Med fötterna både i den östgötska myllan och den småländska skogen är Östergötland och Småland Martins expertområden, men han åtar sig gärna uppdrag i de kringliggande landskapen. Martin har även kunskap om bostäder och fritidshus i skärgården. Varmt välkommen att höra av dig till en av våra duktiga mäklare med allt från värdering till rådgivning!

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Preview 3 Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Sundström

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas