Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Jensholmevägen 4
ALLA BILDER
Orust Jensholmevägen 4 Västkusten 113 kvm 14 000 000 KR

Klassisk Bohusvilla tio meter från havet med större sjöbod egen brygga och båtplats.

I ett pittoreskt samhälle vid havet finns denna villa i klassisk bohuslänsk stil med egen sjöbod och båtplats för djupgående båt. Havsutsikt från den fina balkongen och de flesta av bostadens fönster.

FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Jensholmevägen 4

Antal rum: 5

Boarea: 113 kvm

Biarea: 30 kvm

Pris/bud: 14 000 000 KR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Västkusten

Edshultshall är som en juvel inbäddad vid kusten, med sin charmiga hamn som fångar ögat och sinnena. Den lilla byn vilar fridfullt vid Västerhavets kust, omgiven av den pittoreska hamnen vackra klippor och det orörda blåa vattnet som sträcker sig till horisonten. När man närmar sig Edshultshall känns doften av havet i luften, en frisk bris som sveper genom de smala gränderna och lyfter på seglen hos båtarna som guppar i hamnen. Den tremastade skonaren Westkust pryder ofta hamnen, då hon har sin hemmahamn här, hennes skrov gnistrar i solskenet och reflekterar havets glittrande yta. Läs gärna mer om föreningen "Förlig vind" som organiserar dess verksamhet. Husen i Edshultshall är som tagna ur en av Evert Taubes sånger, med sina röda tak som kontrasterar mot de ljust målade trähusen och blåa havet. Varje hus bär på historier från förr, och varje gatstump är som en stig genom tidens lager av berättelser och traditioner. Edshulsshall benämdes förr som "Halla" och områdes äldst gårdar Edshult och Barrevik, nämns i historieböckerna redan 1399. På kvällen sprider sig en lugn över byn, och endast ljudet av vågorna som slår mot stranden och måsarnas skrik bryter tystnaden. Stjärnorna lyser klart över den mörka himlen, och månen kastar sitt silverljus över det stilla havet. Edshultshall är mer än bara en plats – det är en upplevelse för själen, en plats där tiden stannar och där naturen och människorna lever i harmoni med varandra.

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas