Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Lökholmsvägen 25D
ALLA BILDER
Sotenäs Lökholmsvägen 25D Hunnebostrand 188 kvm

Näringsfastighet i havsnära läge i Hunnebostrand

På Lökholmsvägen 25 d vid södra hamnen och marinan i Hunnebostrand finns denna utvecklingsbara fastighet nu till salu. Invändig area är 188 kvm är fördelat på tre våningar med välplanerad planlösning och stora ljusa, moderna utrymmen. Fastigheten inre delar uppfördes 2022 och har sedan den stod klart används för kontor och kundmöten samt konferens och teambuilding, stadigvarande boende är ej tillåtet. Översta våningen har balkong med kvällssol och stor öppen yta med kök. Nedre plan har även den stor yta för möten och event med dubbla dörrar mot havet. Det finns två badrum, parkering, elbilsladdare och önskar ni hyra båtplats finns det möjlighet på angränsande Seaport Marina. På marinan finns 160 båtplatser fördelade på fem bryggor, varje brygga har vatten och el. Från fastigheten är det badrocksavstånd till badbryggorna vid Sotefjordens segelsällskap eller St Görans Ö. Välkommen till en genuint marin miljö med promenadavstånd till allt Hunnebostrand har att erbjuda.

LÄS MER
FAKTA

Område: Hunnebostrand

Adress: Lökholmsvägen 25D

Boarea: 188 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Hunnebostrand

Välkommen till härliga och populära Hunnebostrand som ligger i hjärtat av Sotenäs en mil norr om Smögen. Lökholmsvägen ligger vid Södra kajen strax söder om St Görans ö. Det är härligt att kunna njuta av utbudet under sommaren men kunna gå tillbaka till Södra kajen och se de sista strålarna från det fina läget på balkongen. Hunnebostrand är ett mycket omtyckt och vackert samhälle med ett varierande utbud av restauranger, shopping och det finns många härliga badplatser. Här ligger allt på gångavstånd och utbudet av restauranger är brett. Om ni väljer att ha båtplats på marinan kan ni och era kunder njuta av havet och de underbara och välkända öarna utanför eller ta er igenom Sotekanalen till Smögen/Kungshamn. Norr ut ligger Bovallstrand som också har ett bra utbud av restauranger att tillgå- Det finns gott om vandring och/eller mountainbike turer nära fastigheten. Annars kan ni ta en kort bil eller cykeltur till vackra Ramsvik med dess naturreservat och varför inte stanna för att ta ett bad och en glass på glasscafét vid Ramsviks camping. Norr om Hunnebostrand ca 10 minuter bort, ligger även Önna Golfbana som är en modern och aktiv golfbana med 27-hål. Det är ett rikt föreningsliv i Hunnebostrand året om såsom Sotefjordens segelsällskap, tennis, paddelhallar, judo, fotboll och utegym samt ridskola. Det är en god allmänservice med välsorterad fiskafför, Coopbutik, apotek, vårdcentral, klädbutiker, antik och loppis och en utmärkt biograf som ligger i aktiva Hav och Land-folkets hus. Kustsamhällena ligger som ett pärlband längst Sotenäset och vidare och varje by har sina smultronställen att upptäcka. Välkommen till denna pärla!

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas