Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sotenäs Lyckan Hunnebostrand Åbyfjorden 1 200 000 KR

Tomt med högt läge och havsutsikt mot Åbyfjorden - Närhet till bad

Bygg er egna sommardröm eller året runt boende med utsikt mot Åbyfjorden, vackert beläget ovanför Fodernäs. Här förbereds nu två tomter i det vackra området Lyckan, tomt nummer ett är bokad med förhandsavtal. Platsen ger er ett boende med en perfekt kombination av landsbygdens lugn och ändå en närhet till de populära sommaridyllerna på Sotenäset, såsom Hunnebostrand och Smögen. Tomterna ligger i slutet på en mindre väg och det finns positivt förhandsbesked på byggnation av småhus. El finns vid vändplanen och man har möjlighet att ansluta till gemensamhetsanläggning av minireningsverk, Biovac.

Förbi vändplanen går det en stig ner till Fodernäs vik och badplats. Det finns flera vandringsleder nära såsom Kuststigen och Soteleden, vilken sträcker sig sju mil runt hela Sotenäset. Utöver härliga bad är viken nedanför tomterna som gjorda för kajak, paddel eller fiske. Från tomten är det cykel eller gångavstånd till Lyckans närcentra. Där finns det busshållsplats, bageri och jordgubbsförsäljning samt café och vandrarhem. Nära Lyckan ligger Stensjö gård med butiken på landet, de har även försäljning av potatis på sommaren och julgranar på vintern. I Stensjö finns även båthamn med möjlighet att hyra båtplats, viket gör att ni lätt tar er ut till klipporna och bada, eller varför inte en tur till Bohus-Malmön. Öster om Lyckan ligger omtyckta Nordens Ark som utöver sin kända park för utrotningshotade djur har hotell med restaurang och konferensanläggning samt förskola. Till Hunnebostrand är det 1 mil och Smögen/Kungshamn 1,5 mil. Välkommen till vackra Sotenäset! Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för vidare information och visning av området.

LÄS MER
FAKTA

Område: Hunnebostrand Åbyfjorden

Adress: Lyckan

Tomtarea: 1130 kvm

Pris/bud: 1 200 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Hunnebostrand Åbyfjorden

I närområdet finns bageri, café. jordgubbsodling vid vägen in till Lyckan och butiken på landet på Stensjö. På Nordens ark har de dagens lunch och a la carte om man vill ta cykel eller båt bort går det också utmärkt. I Askum 0.5 m bort ligger Kustcharken med ett fantastiskt utbud på kött, fisk och tillbehör. De öppnar även Bbq restaurang 2024. Närmaste allmänservice är i Hunnebostrand och i Bovallstrand. I Hunnebostrand finns även bio, apotek och tandläkare samt Sotenäs vårdcentral. Centralorten i Sotenäs är Kungshamn.

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Från Lyckan mot Bohus-Malmön Från Lyckan mot Smögen

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas