Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Torreby 64
ALLA BILDER
Munkedal Torreby 64 Västkusten 19684 kvm

Markområde och tomter vackert beläget på en höjd endast 100 meter från Torreby slott och golfbana

I detta attraktiva område finns en unik möjlighet att förvärva sammanlagt åtta tomter och dess stamfastighet. Området ligger i en fantastisk miljö vid havet och Bohusläns äldsta golfbana och Torreby slott. Markerna ligger högt beläget i vackert grönområde med utsikt mot fjorden och golfbanan. Med fastigheterna följer servitut på bland annat båtplatser och parkeringar. Överlåtelse sker genom bolagsförvärv och fastighetsförvärv. Nuvarande detaljplan ger byggrätter för Kursgård/hotell samt bostadsändamål av fristående hus. På den större tomten finns byggrätt för kursgård /hotell om 480 Bta, med plats för gästrum och konferenslokal. Övriga tomter för småhus tillåter bostad om 80 kvm plus byggnadtion enligt attefallsreglerna. Tomterna ingår i gemensamhetsförättning för väg och har kommunalt vatten och avlopp, anslutningsavgift för samtliga fastigheter är betalda. Fastigheterna kan säljas tillsammans med område "Stallet" vilket ger ett utökat antal byggrätter om ca 6000 bta.

Visning av fastigheten och genomgång av Bolagsöverlåtelse och fastighetsförvärv sker enskilt enligt överenskommelse.
Visning bokas genom ansvarig fastighetsmäklare. Vid visning, lämnas dokument kring försäljningsprocessen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Torreby 64

Boarea: 19684 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Västkusten

Torreby är beläget i Munkedals kommun endast 5 km från E6 och ligger i en underbar miljö och natur i hjärtat av Bohuslän, utmed Färlevfjorden i Gullmarn. Här får du det bästa av flera världar i en fantastisk miljö, nära till hav och bad. Här ligger Torreby slott som byggdes 1887, i engelsk countryhouse stil, som en sommarvilla av grosshandlaren Nils George Sörensen från Dröbak i Norge. Torreby slott omges av Torreby golfbana, som byggdes 1961 och är Bohusläns äldsta. Golfbanan är känd för att vara en av Europas bästa parkbanor. Torreby erbjuder fantastiskt vacker natur med dess ek och bok skogar. Det finns även fina vandringsleder och promenadstråk. Ner mot Färlevfjorden i väster ligger en småbåtshamn och på andra sidan vattnet ligger Vann Spa och Hotell. Via Färlevfjorden kommer du in i Gullmarn som leder hela vägen ut till Lysekil och Malö strömmar. Vill man bada finns badplats i Apelviken, en kort promenad bort med sandstrand, klippor, badbrygga, grillplatser samt grosshandlarens vedeldade bastuhus. För att få tillgång till bastun behöver man lösa medlemskort i badföreningen. Kommunal badplats finns i Gårvik med simskola, hopptorn och kiosk på sommaren. Västkustens pärlor, såsom Lysekil, Smögen, Fjällbacka eller Grebbestad, når man på ca 20-40 minuter.

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Läget släntar ner mot slottet vilket ger framtida byggnader ett fint läge med utsikt mot slott och gol Bostadsbild
Försäljningen omfattar åtta tomter och stamfastighet Planen är äldre kommunen har ställt sig positiv till samtal kring detaljplaneförändringar.
Det gamla bastuhuset byggdes på 10-talet och Torreby badförening är aktiv

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas