Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Budgivning pågår
Tylösandsvägen 27
ALLA BILDER
Halmstad Tylösandsvägen 27 Tylösand 1213 kvm

Vackra Tylösand bjuder på en av Sveriges mest populära sandstränder. Här njuter ni både av en avlappnad atmosför, sol och bad och pulserande afterbeach när det önskas. Tylösandsvägen sträcker sig förbi Halmstads golfklubb och slutar vid prisbelönta Hotell Tylösand. Denna enplansvilla ligger centralt och är belägen endast en kort promenad från den dryga 4 km långa sandstranden. Trädgården är lummig och miljön både inne och ute ger en genuin medelhavskänsla. Baksidan och dess uteplats har ett privat och vackert soligt läge. Från trädgården går det att ta sig upp till en unik stenplatå med fantastisk utsikt över hela kustremsan. Här kan ni även gå ner mot stranden. Bostaden har sju rum och kök, badrum, duschrum , två wc och 5 parkeringsplatser vilket skapar ger nästa ägare stor potential. Tomtens läge och storlek ger även företagaren eller er med stora visioner chansen att bygga ett storslaget boende.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tylösand

Adress: Tylösandsvägen 27

Antal rum: 7

Boarea: 180 kvm

Biarea: 10 kvm

Tomtarea: 1213 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Tylösand

Tylösand är en populär strandort belägen vid Västkusten i Sverige. Med milslånga vita sandstränder, kristallklart vatten och pittoreska klippformationer är Tylösand ett åtråvärt resmål för både svenskar och turister från andra länder. Området erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, inklusive sol- och badliv på sommaren, promenader längs stranden, vattensporter och avkoppling på de många mysiga kaféerna och restaurangerna längs kusten. En av Hallands kanske finaste vandringar är Prins Bertils stig. En 18 kilometer lång vandringsled som börjar vid det 400 år gamla slottet mitt inne i Halmstad. Med sitt vackra landskap och avslappnade atmosfär är Tylösand en plats där man verkligen kan koppla av och njuta av det bästa som den svenska kusten har att erbjuda.

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas