Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Elestorpsvägen 155
ALLA BILDER
Båstad Elestorpsvägen 155 Bjärehalvön 27.73 ha 11 975 000 KR

Gård på Hallandsåsens krön

På Hallandsåsens krön ligger denna betagande gård med trivsamt boende och möjlighet till olika typer av verksamhet. Mangårdsbyggnaden om ca 260 kvm är vackert belägen med utsikt över det böljande landskapet och med en trivsam innergård och trädgård. Här finns även en stor och mindre ekonomibyggnad samt totalt 27 ha mark med ca 14 ha åker, 4 ha bete och 5 ha lövskog. Mangårdsbyggnadens innergård är varmt välkomnande och förenar huset med ekonomibyggnaden. Här finns en vinds- och insynsskyddad uteplats i söder som ger ett härligt välkomnade till huset. På nedre plan hittar vi ett kök med två intilliggande sällskapsdelar där kontakten med utsidans grönska är stor. Det finns även ett kontor/sovrum och wc. Övre plan har två separata delar, varav den ena har sovrum, vardagsrum och badrum samt den andra två sovrum. Hela huset är vackert beläget i grönskan och du har delvis utsikt mot havet från övre plan. Med rätt renovering kan detta hus återfå sin storhet och bli det vackra hem du drömmer om.

På utsidan finns, förutom en trivsam innergård, den stora lummiga trädgården som även har en mindre paddock intill. Ladugården innehåller garage, förråd och en tidigare stalldel som är tömd men inte inredd med modern inredning.

Marken omfattar totalt 27 ha i ett skifte med sträckning från mangårdsbyggnaden mot söder och ner till skogspartiet om ca 5 ha. Här finns ca 4 ha betesmark, 14 ha åkermark samt ca 5 ha skogsmark som mest innehåller lövskog dominerad av al och ek. Gården ägs av ett dödsbo så ev kan bolag förvärva fastigheten.

En kort promenad bort möter vi de vackra sluttningarna ner mot Kattvik och Norrviken med ett betagande landskap och utsikt över det blå havet och kustlandskapet.

Endast bokade visningar. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Bjärehalvön

Adress: Elestorpsvägen 155

Boarea: 260 kvm

Biarea: 42 kvm

Tomtarea: 27.73 ha

Pris/bud: 11 975 000 KR

Visningar

Vänligen ring 0706174404 för bokning!

Måndag 15 Jul

Bjärehalvön

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas