Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Getebol Vänerbol
ALLA BILDER
Säffle Getebol Vänerbol Getebol Vänebol vid Vänern 5612 kvm 14 500 000 KR

Vänern - Getebol

Välkommen till denna vackert inramade sjötomt med strålande söderläge vid Vänerns nordvästra strand. Här finner ni en välplanerad strandvilla som ger er en underbar livskvalité med stor trädgård, egen brygga och härligt azurblå saltvattenspool. Runt poolen ligger ett upphöjt soldäck som skapar en fantastisk panoramavy, med Vänerns skönhet framför er. Invändigt möts ni av generösa ljusa umgängesytor med högt i tak, de stora fönsterpartierna och det inglasade uterummet suddar ut gränserna mellan ute- och innemiljön. Detta är den perfekta platsen att njuta av en privat romantisk middag eller ta emot gäster och representera större sällskap. Varför inte runda av kvällen med ett poolparty under stjärnorna eller avsluta dagen på stranden, släppa tankarna fria och njuta av vågskvalpet.

Huvudentrén har pardörrar och på insidan möts ni av en ljus och öppen planlösning som binder samman umgängesyta, kök och uterum på ett välbalanserat sätt. Vardagsrummet har stora fönsterpartiet mot vattnet och då det är öppet upp till taknock skapas en härlig atmosfär.
Centrerat i rummet finns en tvådelad öppen spis, vilket ger dig både en härlig värme och mycket plats för mys vid brasan.
Köket är stilrent i vitt med tidlös köksdesign och inbyggd köksutrustning. Bänkskivor och stendetaljer är i sober Italiensk Carrara marmor. I centrum har ni en större köksö med plats för mingel eller sällskap vid matlagningen. Ifrån köket finns även utgång till terrasserna och det inglasade uterummet med plats för både loungegrupp och middagsmöbel. Över vardagsrummet går en trappa upp till en större öppen yta med gediget glasräcke mot vattnet. Rummet är som gjort för mingel eller varför inte egen ateljé eller kontor. I sovrumsdelen av bostaden finns fem rum, varav tre har egen utgång mot vattnet samt ett egen köksdel, utöver detta två badrum och tvättstuga med dörr mot trädgård och garage.

Huset med dess fantastiska solläge är beläget på en anlagd trädgårdstomt om 5612 kvadratmeter planerad av trädgårdsarkitekt. Här finns både boulebana och basketplan och man omges av vackra skogspartier i den ena riktningen och den egna sandstranden i andra. Tomten vetter mot söder vilket innebär att solen strålar in från morgon till kväll på tomt och hus. Här finns även ett stort dubbelgarage om ca 100 kvm med automatisk port, första delen har plats för två bilar, motorcyklar och sportutrustning utöver det finns två inre delar för mer förvaring. Vid garaget ligger växthus med takfönster och stensättning. Här kan ni skapa ett prunkande orangeri eller odla egna grönsaker, ni har även utrymme för en liten sittgrupp eller läshörna.

Detta är en chans att förvärva en strandvilla på bästa läge, ett tillfälle som sällan kommer åter! Varmt välkommen att anmäla ert intresse för privat visning och kontakta mäklaren för mer information.

LÄS MER
FAKTA

Område: Getebol Vänebol vid Vänern

Adress: Getebol Vänerbol

Antal rum: 7

Boarea: 251 kvm

Biarea: 12 kvm

Tomtarea: 5612 kvm

Pris/bud: 14 500 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Getebol Vänebol vid Vänern

Getebol Lilla Vänebol ligger på en återvändsgata i en vacker vik av norra Vänern i Säffle Kommun. Naturen är en viktig del av Säffles identitet. Kommunen har många vandringsleder, badplatser och campingområden som ger möjlighet till utomhusaktiviteter och avkoppling i naturen. Nu finns det egen sandstrand på tomten men på vägen till fastigheten ligger Getebol badplats, en charmig långgrund barnvänlig badplats med plats både i sol och skugga. Runt Vänern finns det fina cykelleder och sjutton golfbanor varvid de närmaste är Forsbacka och Billeruds golfbanor. Vänern har ett rikt bålivsubud med livfulla gästhamnar och fiskelägen, fin skärgård och många små öar eller skyddade naturhamnar. Sommartid tar man gärna båten till närliggande Dusö Udde som under säsong har allehanda aktiviteter och mat eller restaurang Ekenäs där det även finns iläggningsramp. Är ni sugen på en öl och räkmacka eller större utbud året om styr ni med fördel till fullservice gästhamnen i Säffle eller Åmål som både har restaurang och café, vill ni sträcka på benen eller fylla på förråden via båt. I Åmål ligger hamnen ett stenkast från stadens gamla kvarter, livsmedelsbutiker, shopping, apotek, systembolag och bank. Båtliv - Vänern (lakevanern.se) Säffle har blivit en allt populärare turistdestination på grund av sin natursköna skönhet och kulturella sevärdheter. Trots att det är Sveriges yngsta stad har den en rik historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden. Säffle erbjuder skolgång från förskola till gymnasiet och vuxenutbildning. Det finns bra allmän service med livsmedeslbutiker, systembolag, bibliotek, bio, högkvalitativt Medborgarhus och ett urval avträning och fritidsanläggningar. Det finns flera café och matställen i staden till exempel Holgers Konditori, Kanalcaféet och Grön Ko Café & Saluhall. Missa inte ett besök på välrenomerade Krokstad Herrgård, Galna Tuppen eller Royal bar. Staden har ett brett utbud av aktiviteter och evenemang året runt. Det finns festivaler, marknader, sportevenemang och konserter som erbjuder underhållning för både lokalbefolkningen och besökare. I 2023 års ranking av Sveriges företagsklimat landar Säffle på plats 17 av landets 290 kommuner. [email protected]

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas