Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Torreby
ALLA BILDER
Munkedal Torreby Västkusten 17000 kvm

Detaljplanerat område med stor potential intill Torreby slott och golfbana

Välkommen till vackra Torreby i hjärtat av Bohuslän och ett område med stor potential och fascinerande historia! Området som är till försäljning är beläget ca 500 meter från havets salta bad och vackra Torreby slott och Bohusläns äldsta golfbana. Det lugna läget och de vackra omgivningarna ligger sydväst om Munkedal, ca tio minuter från E6. Det strategiska läget på Bohuskusten mellan Oslo och Göteborg är perfekt och ger ett utmärkt upptagningsområde för köpare och framtida besökare när området utvecklas. Bohuslän är ett av Sveriges mest omtyckta turistmål med ca 9,5 miljoner övernattningar per år. Att utveckla detta attraktiva område till en besöksdestination med exklusivt boende eller lägenheter nära golfbanan är bara två alternativ som passar den generösa detaljplanen. Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse av fastigheterna Torreby 3:161, 3:173 och 3:162. Den totala markytan för området är om ca 1,7 ha. Planbestämmelsen är B för bostäder men medger även kontor. Med kontor avses även hotell och annan personaltät verksamhet. Om så önskas finns det även en förberedd bostadsrättförening lämplig för lägenhetsstudios eller seniorboende. Stadgarna medger uthyrning av bostäder delar av året vilket bidrar till lägre kostnader och en god ekonomisk affär för både investerare och köpare. För inspiration finns bilder på ritningar i materialet och önskas vidare information finns även material på www.torrebyresort.se/new

Visning av fastigheten och genomgång av Bolagsöverlåtelse och fastighetsförvärv sker enskilt enligt överenskommelse. Visning bokas genom ansvarig fastighetsmäklare. Vid visning, lämnas dokument kring försäljningsprocessen. Prissättning baseras på extern analys och värdering av auktoriserad fastighetsvärderare från Bryggans fastighetsekonom i Göteborg. Indikativt bud lämnas till mäklaren baserat på erhållen dokumentation.
Visning, tecknande av överlåtelseavtal, DD samt tillträde sker efter överenskommelse.

Övrigt: Va- anslutningsavgifter för 6000 BTA verksamhet på 3:161 är betalda och fiber är framdraget till tomtgräns. (ca 10 kablar). Elanslutning och abonnemang 25 amp betalas fortlöpande för 3:161 och 240 amp kabel är indragen i vagnsbod som förberedelse för eventuellt restaurangkök i Stallet. Exploateringsavtal för fastigheterna saknas och får enligt lag ej påföras i efterhand. Cadritningar för flera av byggrätterna finns framtagna och kan medfölja om så önskas.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Torreby

Boarea: 17000 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Västkusten

Torreby är beläget i Munkedals kommun endast 5 km från E6 och ligger i en underbar miljö och natur i hjärtat av Bohuslän, utmed Färlevfjorden i Gullmarn. Här får du det bästa av flera världar i en fantastisk miljö, nära till hav och bad. Här ligger Torreby slott som byggdes 1887, i engelsk countryhouse stil, som en sommarvilla av grosshandlaren Nils George Sörensen från Dröbak i Norge. Torreby slott omges av Torreby golfbana, som byggdes 1961 och är Bohusläns äldsta. Golfbanan är känd för att vara en av Europas bästa parkbanor. Torreby erbjuder fantastiskt vacker natur med dess ek och bok skogar. Det finns även fina vandringsleder och promenadstråk. Ner mot Färlevfjorden i väster ligger en småbåtshamn och på andra sidan vattnet ligger Vann Spa och Hotell. Via Färlevfjorden kommer du in i Gullmarn som leder hela vägen ut till Lysekil och Malö strömmar. Vill man bada finns badplats i Apelviken, en kort promenad bort med sandstrand, klippor, badbrygga, grillplatser samt grosshandlarens vedeldade bastuhus. För att få tillgång till bastun behöver man lösa medlemskort i badföreningen. Kommunal badplats finns i Gårvik med simskola, hopptorn och kiosk på sommaren. Västkustens pärlor, såsom Lysekil, Smögen, Fjällbacka eller Grebbestad, når man på ca 20-40 minuter.

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas