Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Tunnbindarvägen 11
ALLA BILDER
Sotenäs Tunnbindarvägen 11 Smögen 71 kvm 4 200 000 KR

Smögen - Kleven

Nu har ni möjligheten att förvärva en ljus och välplanerad 3.a på 71 kvadratmeter i Brf Östra Hållö. Denna lägenhet är nybyggd från 2016 och ligger i söderläge med trivsam och lugn utemiljö nära havet. Med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum skapas det en fin social atmosfär och bostadens hörnläge ger gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet mot söder har ni stora fönsterpartier och en skjutdörr till altanen, som ligger under tak. Vidare finns också två trivsamma sovrum varvid det ena har utgång till ytterligare en terrass mot öster.
Här är den perfekta platsen för morgonkaffet och ni ser både Smögenbryggan och vidare ut mot syd/öst. Båda altanerna har trädäck och är fint avgränsade med blocksten i granit. Området är välplanerat med hamnpromenad på brygga längs vattnet, stenläggningar i granit och fin gångbro som tar er vidare ut på Kleven.

Med bostadsrätten finns det även möjlighet att hyra eller köpa båtplats med arrendeavtal på bryggan utanför. I fastigheten Västra Hållö finns omtyckta restaurang Musselbaren, om ni inte tar färjan över vattnet till Smögenbryggan för vidare mat och nöjen. Välkommet till ett boende som ger er hög livskvalité och tid att njuta av allt Sotenäset har att erbjuda.

LÄS MER
FAKTA

Område: Smögen

Adress: Tunnbindarvägen 11

Antal rum: 3

Boarea: 71 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 4646 KR/Månad

Pris/bud: 4 200 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 697560 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Smögen

Tunnbindarvägen 11 ligger näst längst ut vid havet mitt emot Smögenbryggan. Flera bad och stråk att stöva på finns på gångavstånd så på morgonen är det bara att ta på sig badrocken och ta med morgonkaffet ner till badet. På Kleven är det lätt att njuta av det fantastiska läget och det är underbart att ha Musselbarens breda utbud av mat och dryck i grannhuset och närområdet med de vackra klipporna runt hörnet. Annars tar ni enkelt turbåten över vattnet till Smögenbryggan. Överfarten till Smögenbryggan med Zitabåten köper man säsongskort till. Smögen är sedan länge vida känt och är Sveriges äldsta kurort, med både kalla och varma bad. Då som nu lockas vi av de vackra karga klipporna och de fantastiska havsbaden i de klara blåa Västerhavet. Smögen och dess närområde är rikt på aktiviteter, restauranger och nöjen. Populära aktiviteter till havs såsom fiske, dykning, kajakpaddling, bad med mera står högt på listan. Smögenbryggan är sommartid Bohusläns största turistattraktion och här finns en rik variation av restauranger och affärer. Den har sin "början" vid Smögens Fiskeauktion och är ca 640 meter lång med delar som kapsylgränd och Vasviken. Vid sitt slut går man gärna en tur vid vackra Valleviksbadet, här kan man följa havet bort till Hasselösund. Åt andra hållet ligger Holmen vilket idag är sammanbyggd med ön, Kleven. En bro över smyghålet, som är ett naturligt smalt sund i hamnens västra del, förbinder ön via Lännudden med Smögen. Namnet på samhället har varit olika under åren, bland annat "Smögit", "Smöenn", "Smöget" och "Smygesund". Namnet är förmodligen kopplat till just detta sund, kallat Smyghålet. Smögen har en lång och rik historia med sin början med bosättningar på Hasselösund från mitten på 1600-talet. Detta för att sedan växa och bli ett av Sveriges största och mest intressanta fiskelägen. I början av 1800-talet börjar man till skillnad från de flesta andra kustorter, att bedriva ett mer storskaligt havsfiske med inriktning på sill och makrill och 1919 skapades Smögens fiskauktion. Denna bakgrund skapade förutsättningar för en relativt rik tillväxt av bebyggelse. Främst byggdes det enkelhus, sjöbodar och magasin, varvid många fortfarande ligger kvar längst havet än idag.

Stina Behrman

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Stina Behrman

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas