Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Projekt Läppe
ALLA BILDER
Vingåker Projekt Läppe Södermanland 20 000 000 KR

Tomtprojekt Sörmland - Hjälmaren

Sjönära tomtprojekt i vackra Läppe invid Hjälmaren. Totalt 71.390 kvm varav 2 tomter är byggklara, egna fastigheter och ytterligare 8 tomter avstyckningsbara enligt befintlig detaljplan. Eventuell möjlighet att detaljplanera ytterligare ca 40 tomter.

FAKTA

Område: Södermanland

Adress: Projekt Läppe

Fastighetsbeteckning: Läppe 1:137

Tomtarea: 1209 kvm

Pris/bud: 20 000 000 KR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Södermanland

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas