Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Trollagärde 120
ALLA BILDER
Emmaboda Trollagärde 120 Småland 26280 kvm 6 500 000 KR

Småländsk villaidyll med egen sjö, fiskodling och smedja

Småländsk villaidyll med egen sjö, fiskodling och smedja!
Endast en halv mil norr om Emmaboda, i ett förtrollande skogslandskap, gömmer sig denna småländska villaidyll utöver det vanliga. På tomten om cirka 2,6 hektar står inte bara en klassisk röd trävilla med vita knutar, utan även ett nyrenoverat gästhus, en fungerande smedja från 1864, isolerat dubbelgarage, kåta, bastu/relax och framförallt en egen sjö med sportfiskeanläggning och egen fiskodling intill. Allt tillsammans skapar en oslagbar miljö för rekreation och friluftsliv, med goda möjligheter att bedriva olika verksamheter på den egna fastigheten - ett ypperligt tillfälle att fortsätta driva företag såsom nuvarande ägare framgångsrikt har gjort i över 40 år!

LÄS MER HÄR: Trollagärde Vattenbruk AB

En vackert välskött trädgård omger bostadshuset om 156 kvadratmeter, fördelade på fem rum och kök. Interiört förenas inslag av lantlig karaktär med moderna bekvämligheter som bildar en hemtrevlig familjevilla. Med vinterträdgård och uteplats i söder förlängs husets sällskapsytor på bästa möjliga sätt, där soltimmarna är många och atmosfären är stillsam.

Intill huvudbyggnaden står ett nyrenoverat gästhus av hög standard och, på motsatt sida, ett stort isolerat dubbelgarage med ypperliga förvaringsmöjligheter. En bit ned på fastigheten, intill den egna sjön, står den charmiga kåtan, ett bastu- och relaxhus samt utekök och grillplats i den natursköna miljön. Fastighetens pärla är den gamla smedjan från 1864, högst välbevarad i sin ursprungliga form.

Varmt välkomna till Trollagärde 120 och denna enastående fastighet, mer en sällsynt upplevelse än ett hem!

LÄS MER
FAKTA

Område: Småland

Adress: Trollagärde 120

Antal rum: 5

Boarea: 156 kvm

Biarea: 3 kvm

Tomtarea: 26280 kvm

Pris/bud: 6 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Småland

Tomas Jonsson

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild ej med Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild ej med Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild ej med Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas