Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Falkenberg Västkusten 560.5 ha 73 000 000 KR

Fyra skogsfastigheter om totalt 560 hektar

I det halländska inlandets böljande skogslandskap återfinns fyra väletablerade och väl omhändertagna skogsfastigheter. Totalt omfattar de ca 560 ha och nu ges den unika möjligheten att förvärva dem alla. Dessa fyra skogsfastigheter ligger samtliga med ett strålande läge i Hallands vackra skogar, med närhet till såväl Varberg och Falkenberg som Göteborg. Tre av fastigheterna är belägna i utkanten av Ullared och utgör tillsammans cirka 400 hektar, medan den fjärde fastigheten ligger några mil nordost och kompletterar med ytterligare cirka 160 hektar.

Fastigheterna erbjuder en blandning av gran- och talldominerade skogar med majoriteten i en tydlig tillväxtfas med nya och väletablerade föryngringar. Utöver den stora produktionen med ett totalt virkesförråd på ca 66 000 m3sk, erbjuder alla fastigheter även mycket goda jaktmarker, framför allt för älg, vildsvin, rådjur samt sedvanligt småvilt. Även kronhjort finns sporadiskt i Ullaredsområdet.

Ta chansen att göra en ytterst ovanlig affär och förvärva fyra eftertraktade skogsfastigheter på samma gång!

Sista buddag 31 januari.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Tomtarea: 560.5 ha

Pris/bud: 73 000 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Västkusten

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas