Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Madenvägen 58
ALLA BILDER
Kristianstad Madenvägen 58 Skåne 8000 kvm

Exklusiv modern villa med sjöutsikt

Med ett avskilt läge mellan Åhus och Kristianstad står denna arkitektritade drömvilla. Ett praktexempel på en högkvalitativ modern villa med genomgående exklusiva materialval och utrustning utöver det vanliga.

Denna tvåplansvilla om 260 kvadratmeter erbjuder ett entréplan med en perfekt disposition för sociala tillställningar. Öppna ytor med ett överflöd av ljus från stora fönster ger optimala förutsättningar för stora sällskap att samlas på fest eller middagar, som med fördel kan tillagas i det exklusiva köket. Här erbjuds även en unik biosalong med inbyggt surroundsystem. Såväl biosalongen som sällskapsrummen och övre planets påkostade spaavdelning med bastu förgylls av vackra öppna spisar i komplement till den genomgående golvvärmen.

Utöver villans högklassiga inredning kan du även njuta av en vidsträckt utsikt över det öppna landskapet och Hammarsjöns vatten. Ett tvåbilsgarage med access från huset och härliga uteplatser i västerläge med spabad och fri utsikt gör denna otroliga fastighet komplett.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Camilla Eggenberger för vidare information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Skåne

Adress: Madenvägen 58

Antal rum: 6

Boarea: 260 kvm

Biarea: 40 kvm

Tomtarea: 8000 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Skåne

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas