Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Sågvägen 40
ALLA BILDER
Linköping Sågvägen 40 Östergötland 2876 kvm 14 500 000 KR

Magnifik familjevilla på lättskött sjötomt

På en strålande sjötomt vid Stora Rängen vilar denna magnifika villa, omfamnad av fridfull natur och sjöns glittrande vatten. Med dess unika läge vid sjöstranden erbjuder den idylliska trädgården flera ljuvliga uteplatser där du kan njuta av solen och en enastående utsikt. En privat strand med sandbotten och brygga blir en inkörsport till ett fiskrikt sjösystem som erbjuder milslånga båtturer och möjlighet till naturnära fritidsaktiviteter.

Interiört möter du ett hjärtevärmande hem med en boarea om 240 kvm fördelat på nio rum och kök i tre plan. Stora sällskap ryms med enkelhet i husets omfångsrika umgängesytor och vackra öppna spisar förgyller flera av rummen. Väl tilltagna altaner och inglasade balkonger förlänger boytan och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Utöver de rikliga förvaringsutrymmen som finns i huset står också ett rymligt dubbelgarage med intilliggande carport och förrådsbyggnad på fastigheten. Huset var under en tidigare period uppdelad som en 2-familjsbostad men har senare genomgått ombyggnad till nuvarande planlösning.

En avskild juvel i välskött skick på en lättskött och förtrollande sjötomt. Bra bussförbindelser tar dig smidigt till Linköping som endast ligger cirka två mil norrut.

Visning efter överenskommelse. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för bokning.

Hjärtligt välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Östergötland

Adress: Sågvägen 40

Antal rum: 9

Boarea: 240 kvm

Biarea: 77 kvm

Tomtarea: 2876 kvm

Pris/bud: 14 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östergötland

Välkommen att kontakta oss

Thomas Swenson
Ansvarig mäklare

Thomas Swenson

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker.

Kontakta mig
Tomas Jonsson
Reg. Fastighetsmäklare

Tomas Jonsson

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Kontakta mig

Bilder

P1 P4
Bostadsbild
P2 Bostadsbild
Bostadsbild P3
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild P5 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild P6 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas