Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Sågvägen 40
ALLA BILDER
Linköping Sågvägen 40 Östergötland 2876 kvm 16 000 000 KR

Magnifik familjevilla på lättskött sjötomt

På en strålande sjötomt vid Stora Rängen vilar denna magnifika villa, omfamnad av fridfull natur och sjöns glittrande vatten. Med dess unika läge vid sjöstranden erbjuder den idylliska trädgården flera ljuvliga uteplatser där du kan njuta av solen och en enastående utsikt. En privat strand med sandbotten och brygga blir en inkörsport till ett fiskrikt sjösystem som erbjuder milslånga båtturer och möjlighet till naturnära fritidsaktiviteter.

Interiört möter du ett hjärtevärmande hem med en boarea om 240 kvm fördelat på nio rum och kök i tre plan. Stora sällskap ryms med enkelhet i husets omfångsrika umgängesytor och vackra öppna spisar förgyller flera av rummen. Väl tilltagna altaner och inglasade balkonger förlänger boytan och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Utöver de rikliga förvaringsutrymmen som finns i huset står också ett rymligt dubbelgarage med intilliggande carport och förrådsbyggnad på fastigheten. Huset var under en tidigare period uppdelad som en 2-familjsbostad men har senare genomgått ombyggnad till nuvarande planlösning.

En avskild juvel i välskött skick på en lättskött och förtrollande sjötomt. Bra bussförbindelser tar dig smidigt till Linköping som endast ligger cirka två mil norrut.

Hjärtligt välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Östergötland

Adress: Sågvägen 40

Antal rum: 9

Boarea: 240 kvm

Biarea: 77 kvm

Tomtarea: 2876 kvm

Pris/bud: 16 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östergötland

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer