Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Rörsjögården
ALLA BILDER
Kungsbacka Rörsjögården Västkusten 144.5 ha 35 000 000 KR

Halländsk skogsgård med egen strandlinje och sjöutsikt!

Med egen strandlinje längs Stensjön ligger denna välskötta och högst privata egendom om 145 hektar i de lugna halländska skogarna, endast cirka 15 minuter utanför Kungsbacka. Vid ankomst till gårdscentrat välkomnas du av en stor trädgård där äppel- och plommonträd, bärbuskar och grönsaksland skapar en förtrollande miljö, och uppfarten till mangårdsbyggnaden kantas av de fina klassiska ekonomibyggnaderna.

Interiört erbjuder bostadshuset 200 välplanerade kvadratmeter med ett magnifikt ljusinsläpp från stora fönster med vacker spröjs och umgängesytor som förlängs ut på en generös altan i Cumaru. Överallt är utsikten mot vattnet bedårande. Här erbjuds bland annat ett platsbyggt Himlekök, två helkaklade badrum och gästtoalett samt genomgående stilren askparkett med vattenburen golvvärme på båda plan.

Intill mangårdsbyggnaden står ännu ett bostadshus som genomgått en omfattande renovering och tillbyggnad 2006, vilket möjliggör generationsboende eller uthyrning. Även verkstad och snickeri renoverades 2006 som tillsammans med ladugården, den isolerade snickeriverkstaden med industribelysning och carport samt varmgarage byggt 2008 kompletterar egendomen. Vid sjökanten finns ett äldre brygghus som idag används som enklare förråd, men kan enkelt omvandlas till en bastu med förmånligt sjöläge. Via samfällighet delas en avskild badplats med de närmaste grannarna.

Jordbruksmarken sköts noggrant i egen regi, med ett starkt intresse från lantbrukare i trakten att arrendera om så önskas. Skogen består av både barr- och lövskog i flera skiften.

En exceptionell skogsgård endast ca 30 minuter från Göteborg med nära och smidig anslutning till Landvetter flygplats. Välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Rörsjögården

Boarea: 300 kvm

Tomtarea: 144.5 ha

Pris/bud: 35 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västkusten

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Bilder

Boningshuset Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Hall andra våning boningshuset Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Lilla huset Bostadsbild Altan lilla huset Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild badrum lilla huset Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Källare under boningshuset Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas