Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Södra Långgatan Lgh 3002
ALLA BILDER
Borgholm Södra Långgatan Lgh 3002 Småland 89.7 kvm 5 195 000 KR

Fantastiskt nybyggt penthouse med dunderutsikt över Kalmarsund, Sandvik Öland.

Några mil norr om Borgholm anländer du till den vackra orten Sandvik på Ölands västkust. Ett stenkast från den pittoreska fiskehamnen finner du detta nybyggda penthouse i två etage med egen entré samt en hänförande utsikt över kusten och Kalmarsunds horisont.

Från bostadens separata entré kliver du in i ett otroligt ljust och luftigt sällskapsrum där kök och vardagsrum samspelar i en perfekt utformning för sociala tillställningar. Flera stora fönster för blicken västerut över kvarterets tak och vidare mot himmel och hav som sömlöst möts i en enastående blå bakgrund. Bostaden erbjuder ett påkostat kök med bänkskivor i sten, en köksö med Bora Pure induktionshäll med inbyggd fläkt samt full maskinell utrustning. Köket öppnar upp till balkongen i söderläge med skyddande markis och rikligt med plats att slå sig ned och njuta av solens sköna strålar. Balkongen länkas i sin tur samman med en väl tilltagen uteplats i öster där morgonkaffet kan avnjutas i solen.

På entréplan finns två stora sovrum, båda med en sober färgsättning och generösa möblerbara ytor, ett med klädkammare och det andra med en rymlig skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns ett kvalitativt inrett badrum med helkaklade ytskikt och tvättmaskin såväl som torktumlare, bekvämt och lättillgängligt.

En trappa upp finns ytterligare ett vardagsrum. Här blir utsikten om möjligt än mer betagande och rummets fönster kan öppnas helt genom ett skjutglasparti för att få vara så nära de magiska solnedgångarna i horisonten som möjligt. Samtliga fönster har solstyrda markiser. Lägenheten fungerar lika bra som året-runt-boende som sommarboende och den egna entrén ger hemmet en unik villakänsla.

Från bostaden har du kort promenadavstånd till badplats och hamn. Det finns flera restauranger att välja på för trevliga utekvällar, och en liten glassbutik med egentillverkad glass förgyller varma sommardagar. Lite längre upp på gatan finns även en nybyggd ICA-affär. Den fantastiska stenkusten, som har sin charm både sommar- och vintertid, ligger precis intill. Sommartid finns även ett mindre flygfält. Varmt välkommen till Södra Långgatan i Sandvik!

LÄS MER
FAKTA

Område: Småland

Adress: Södra Långgatan Lgh 3002

Antal rum: 4

Boarea: 89.7 kvm

Månadsavgift: 4618 KR/Månad

Pris/bud: 5 195 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 666217 KR
(Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.)

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Småland

Tomas Jonsson

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Bilder

P2 P1
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild P3 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild P4 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild P5 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer