Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Borgholm Öland 89.7 kvm

Fantastiskt nybyggt penthouse med dunderutsikt över Kalmarsund, Sandvik Öland.

Några mil norr om Borgholm anländer du till den vackra orten Sandvik på Ölands västkust. Ett stenkast från den pittoreska fiskehamnen finner du detta nybyggda penthouse i två etage med egen entré samt en hänförande utsikt över kusten och Kalmarsunds horisont.

Från bostadens separata entré kliver du in i ett otroligt ljust och luftigt sällskapsrum där kök och vardagsrum samspelar i en perfekt utformning för sociala tillställningar. Flera stora fönster för blicken västerut över kvarterets tak och vidare mot himmel och hav som sömlöst möts i en enastående blå bakgrund. Bostaden erbjuder ett påkostat kök med bänkskivor i sten, en köksö med Bora Pure induktionshäll med inbyggd fläkt samt full maskinell utrustning. Köket öppnar upp till balkongen i söderläge med skyddande markis och rikligt med plats att slå sig ned och njuta av solens sköna strålar. Balkongen länkas i sin tur samman med en väl tilltagen uteplats i öster där morgonkaffet kan avnjutas i solen.

På entréplan finns två stora sovrum, båda med en sober färgsättning och generösa möblerbara ytor, ett med klädkammare och det andra med en rymlig skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns ett kvalitativt inrett badrum med helkaklade ytskikt och tvättmaskin såväl som torktumlare, bekvämt och lättillgängligt.

En trappa upp finns ytterligare ett vardagsrum. Här blir utsikten om möjligt än mer betagande och rummets fönster kan öppnas helt genom ett skjutglasparti för att få vara så nära de magiska solnedgångarna i horisonten som möjligt. Samtliga fönster har solstyrda markiser. Lägenheten fungerar lika bra som året-runt-boende som sommarboende och den egna entrén ger hemmet en unik villakänsla.

Från bostaden har du kort promenadavstånd till badplats och hamn. Det finns flera restauranger att välja på för trevliga utekvällar, och en liten glassbutik med egentillverkad glass förgyller varma sommardagar. Lite längre upp på gatan finns även en nybyggd ICA-affär. Den fantastiska stenkusten, som har sin charm både sommar- och vintertid, ligger precis intill. Sommartid finns även ett mindre flygfält. Varmt välkommen till Södra Långgatan i Sandvik!

LÄS MER
FAKTA

Område: Öland

Antal rum: 4

Boarea: 89.7 kvm

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare
Tomas Jonsson

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas