Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Gåsö 390
ALLA BILDER
Lysekil Gåsö 390 Bohuslän 10659 kvm 39 000 000 KR

Skärgårdsparadis med fri utsikt i väster

På Gåsö med bästa västerläge ligger detta ovanligt generösa skärgårdsparadis med gott om plats för den stora familjen och gäster. Här hittar vi ett huvudhus och fyra gästhus om totalt ca 330 kvm, egen hamn med plats för flera båtar, egen badplats med intilligande bastu, sandstrand samt privat helikopterplatta. Huvudhuset omfattar ca 180 kvm i två plan och är beläget precis på strandkanten omgärdat av altan och bryggdäck ut över vattnet. Utsikten från huset är betagande och bortom kobbar ock skär breder det öppna havet ut sig där vågornas rytmiska ljud förstärker känslan av att vara i det yttersta kustbandet. Huset erbjuder lantkök med sällskapsdel och ett sovrum utåt havet, två sovrum samt vardagsrum på övre plan där stora fönster åt väster får dig att stanna upp och njuta av utsikten. Runt huset finns flera bra uteplatser beroende på årstid och vind, här finns det alltid en njutbar plats att pausa dagen på. Här bor du privat utan grannar och insyn. Det omgivande altan- och bryggdäcket är generöst och intill huset finns ett gästhus om ca 20 kvm med bastu och dusch/wc. Här bor nära och kära på bästa sätt och svalkande bad finns utanför dörren. Vid vattnet finns även en egen sandstrand men du kan även hoppa i från bryggan eller någon av klipporna längre bort. Intill finns också fyra sjöbodar med gott om praktisk förvaring. Sandstranden och bryggdäcket gör att du hela tiden upplever skärgården och havet där vågornas kluckande och lugnande svall är dig nära.

Bakom huset uppe på berget, i en naturlig sänka, ligger tre gästhus om vardera ca 40 kvm varav ett är modernt med golvvärme. Alla tre husen är unika och har flera olika fördelar med allt från utsikt, solläge och avskildhet. Perfekt för den stora familjen som önskar generationsboende eller om flera gäster är på besök. Uppe på berget finns även en sötvattenanläggning samt privat helikopterplatta.

Med sin unika belägenhet i väster och invid vattnet samt utsikt över det öppna havet samt sin generösa storlek är Gåsö ett skärgårdsparadis att förvalta över generationer, här är varje minut du tillbringar meningsfull och broderad av livskvalitet. Med fem minuters båttur till fastlandet åtnjuter du all service som behövs samtidigt som det yttre havsbandet ger dig avskildhet på bästa sätt.

Välkommen till Gåsö!

LÄS MER
FAKTA

Område: Bohuslän

Adress: Gåsö 390

Antal rum: 14

Boarea: 330 kvm

Biarea: 20 kvm

Tomtarea: 10659 kvm

Pris/bud: 39 000 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Bohuslän

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas