Beskrivning Bilder Planritningar Kontakt
Bollebygd Hindås 1718 kvm Pris på förfrågan

Totalrenoverad designvilla med egen sjötomt

I utkanten av området tronar villan med avskilt läge och egen sjötomt. Omgivningen är avkopplande med direkt närhet till natur och båtliv samtidigt som den stora tomten erbjuder flera uteplatser samt möjligheter till aktiviteter och umgänge. Vid vattenlinjen finns den privata bryggan där man med enkelhet tar ett dopp eller äntrar båten för en fisketur på sjön.
Den totalrenoverade villan imponerar med sin arkitektur och sina materialval som lekfullt mixas i en stilfull harmoni och genomtänkt funktion. Den välkomnande entrén tar oss in i huset och redan här slås man av en vidsträckt sjöutsikt. På entréplanet finns ett större badrum med duschplats för två. Tre sovrum varav ett Master bedroom med egen walk in closet och sjöutsikt samt ett härligt allrum med utsikt och utgång till balkongen som vetter mot sjön.
En trappa ner finner vi köket som genom en öppen planlösning skapar en större social yta för fest och umgänge. Rummets stora glaspartier öppnar upp och skapar en naturlig övergång mellan ute och inne där den stora uteplatsen bjuder in till grill, middag och social samvaro.
Här sitter man gärna och kopplar av, solar eller umgås med sjöutsikten ständigt närvarande.
På nedre plan finns också ett ytterligare sovrum/kontor och ett omfamnande badrum med plats för flera. Allt inrett i moderna färger och exklusiva materialval.
Välkommen till en exklusiv och arkitektritad fastighet som passar för hela familjen, paret eller semesterboendet. Med sitt unika läge och höga standard bor du bekvämt och bekymmersfritt i en härlig miljö i ett expansivt område.

LÄS MER
FAKTA

Område: Hindås

Antal rum: 6

Boarea: 177 kvm

Biarea: 20 kvm

Tomtarea: 1718 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Patrik Magneby

Patrik Magneby

Ansvarig mäklare

Patrik har en bred erfarenhet som sträcker sig från tiden som Yrkesofficer och Managementkonsult till VD för att idag dedikera sin tid som Fastighetsmäklare av unika och exklusiva fastigheter. Det som genomsyrar alla hans uppdrag och leveranser är sättet att inge förtroende samt arbeta med tydlig målstyrning och personligt driv.

Som fastighetsmäklare präglas hans karriär av lyckade försäljningar inom segmentet exklusiva fastigheter på västkusten. Hans passion är att bidra till, och genomföra lyckade fastighetsaffärer.

Genom en tydlig struktur, kunskap om marknaden samt fokus på säljare och köpare skapar han goda förutsättningar för dig att lyckas med din bostadskarriär.
Vidare menar Patrik att det är viktigt att alltid se möjligheter och skapa goda relationer, vilket tillsammans med ett brett kontaktnät gör honom till en eftertraktad och inte sällan rekommenderad mäklare.

Parallellt med hans intresse för vackra villor, slott och herrgårdar reser Patrik gärna till nya spännande platser, där Italien är en av favoriterna.

Tusen tack för fantastiskt arbete, är mycket nöjda med försäljning av vårt hus.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Patrik Magneby

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas