Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Ebbetorp
ALLA BILDER
Kalmar Ebbetorp Småland 5.8629 ha 23 000 000 KR

Anrika Ebbetorp anno 1799

Bland böljande åkrar vilar anrika Ebbetorp - en mästerlig herrgård som har stoltserat med sin vackra huvudbyggnad i nyklassicistisk stil sedan 1700-talets slut. Byggnaden omges av en vacker engelsk park vars växtlighet förenas harmoniskt med intilliggande natur.

Såväl interiört som exteriört är de arkitektoniska attributen slående med snickerier, dörrar, golv och beslag till stora delar i originalutförande. Detaljrikt dekorerade kakelugnar pryder flertalet rum och de rum som har renoverats på senare tid har gjorts så med en enastående detaljrikedom i äkta 1700-tals anda.

Corps de logit, med sina 16 rum och kök fördelade på två plan, har en planlösning som förblivit näst intill oförändrad sedan byggnadens uppförande. Dessutom finns en stor renoverad vind samt en imponerande vinkällare med valvslagna rum.

I början av 2000-talet tillkom ett högkvalitativt stall, ritat av slottsarkitekt Jan Berg. Detta oktagonala mästerverk med glastak och tre hästboxar blir komplett med en sadelkammare samt ett orangeri. Slutligen finns även en flygelbyggnad med två lägenheter, en på vardera våningsplan.

Hjärtligt välkommen till Ebbetorp, en tidlös pärla med storslagen historia!

LÄS MER
FAKTA

Område: Småland

Adress: Ebbetorp

Antal rum: 16

Boarea: 800 kvm

Biarea: 200 kvm

Tomtarea: 5.8629 ha

Pris/bud: 23 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Småland

Välkommen att kontakta oss

Tomas Jonsson
Ansvarig mäklare

Tomas Jonsson

Tomas har sedan början av 1990 arbetat som mäklare och även drivit framträdande mäklarkontor i Linköping. Än idag brinner Tomas av samma entusiasm att få hjälpa både säljare och köpare till en lyckad affär. Tomas är bosatt i Linköping men spenderar merparten av sommarhalvåret på underbara Öland. Tomas arbetar med fokus på Kalmar län men tar även uppdrag runt Linköping.

Kontakta mig
Thomas Swenson
Reg. Fastighetsmäklare

Thomas Swenson

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild S5
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild S3 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild S4 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Tomas Jonsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas