Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Västra Strö 29
ALLA BILDER
Eslöv Västra Strö 29 Västra Strö -Eslöv 3306 kvm 6 500 000 KR

Topprenoverad sekelskiftesvilla i lantlig idyll

Vackert beläget på den skånska slätten, mellan de historiska slotten Trollenäs och Trolleholm, gömmer sig den lilla byn Västra Strö. Med ett av Sveriges mest berömda runstensmonument i utkanten är samhället en unik och värdefull del av svensk historia. Här, på en avskild återvändsgata, ligger Västra Strö 29 - en pampig fastighet anno 1909.

Invid porlande Saxån breder den generösa trädgården ut sig i det otroligt fridfulla lantliga läget. Mitt på tomten reser sig huvudbyggnaden vars vita fasad skapar en behaglig kontrast mot det grönskande landskapet bakom. Huset har totalrenoverats under det senaste årtiondet med en smakfull inredning och påkostade material av högsta kvalitet. Den bakre delen av villan, som tidigare verkat både som lanthandel och ett fullskaligt bryggeri, är nu klädd i fönster från golv till tak på entréplan. Fönstrena kan skjutas åt sidan och öppna upp till altanen för att låta det vackra köket flyta samman med den välskötta trädgården, fulländad med soliga uteplatser och spabadsavdelning. Sammantaget erbjuder husets 285 kvadratmeter spektakulära sällskapsytor i en välplanerad balans med flera rofyllda sovrum såväl som luxuöst inredda badrum.

Ett charmigt gårdshus ligger intill huvudbyggnaden och ramar in den fina uppfarten belagd med 70-årigt äkta marktegel från Höganäs. Gårdshuset erbjuder i nuläget både ypperliga förvaringsutrymmen och garageplatser, med potential att bli ytterligare bostad eller lokal för egen verksamhet.

Västra Strö ligger endast cirka en halvmil nordväst om Eslöv med bra förbindelser till motorväg såväl som kollektivtrafik till Lund och Malmö.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Strö -Eslöv

Adress: Västra Strö 29

Antal rum: 9

Boarea: 285 kvm

Biarea: 40 kvm

Tomtarea: 3306 kvm

Pris/bud: 6 500 000 KR

Västra Strö -Eslöv

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer