Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Sjöviksvägen 26A
ALLA BILDER
Salem Sjöviksvägen 26A Rönninge 1203 kvm 10 500 000 KR

Drömhemmet vid sjön – Villa Sundsborg från 1903

Drömhemmet vid sjön – Villa Sundsborg från 1903

Välkommen till en unik möjlighet att äga en härlig villa med anor från förra sekelskiftet. Villa Sundsborg, byggd anno 1903, är en vacker stenbyggnad som erbjuder tidlös charm och modern bekvämlighet. Fastigheten ligger på en lugn och rogivande återvändsgata som ibland brukar kallas för Rönninges ”gräddhylla”. Här finner du en trivsam miljö med småstadskänsla, vilket bland annat visar sig i den årliga gårdsfesten och gatans egen golfturnering, för dem som ar intresserade. Med sitt söderläge och fina utsikt mot sjön Flaten i Rönninge, är detta en verklig pärla.

Fastighetens höga läge, stora fönster och generösa takhöjd ger en vacker utsikt och ett rikt ljusinsläpp i de flesta av de många och väl tilltagna rummen, om totalt 331 kvm.

Sekelskiftesvillan erbjuder en sällskapsdel i öppen planlösning med vacker sjöutsikt och med utgång till altanen i söderläge. Den spatiösa matsalen inbjuder till stora middagar, medan den mysiga sällskapsdelen med bland annat glasveranda och stort TV rum skapar en avslappnad atmosfär för umgänge och vardagsliv. Altanen leder ner till den lummiga trädgården, fruktträd och en lockande pool. Har finns också bastu och en mindre relaxavdelning samt svala förvaringsutrymmen som bland annat kan användas som vinkällare.

Köket är ljust och rymligt och har en egen ingång. En trappa upp finner man fyra sovrum varav två har utgång till en trevlig takterrass i söderläge. På översta planet finns ytterligare två rum varav ett har en fantastisk utsikt över Flaten och stora delar av Rönninge.

Husets framsida har en plan gräsmatta, garage samt ett växthus. Fastigheten har en gångväg ner till sjön där man har fiskerätt. Här finns också en allmän badbrygga ett stenkast bort som kommer väl till pass också vintertid om man vill motionera på skridskor eller långfärdsskidor på den frusna sjön.

Fastigheten är belägen endast en kort promenad från Rönninges centrum där man utöver all tänkbar service kan ta pendeln till Stockholms central på mindre än 30 minuter. Området är familjevänligt med ett rikligt utbud av idrottsaktiviteter och Nytorpsskolan på bekvämt gångavstånd.

LÄS MER
FAKTA

Område: Rönninge

Adress: Sjöviksvägen 26A

Antal rum: 9

Boarea: 261 kvm

Biarea: 70 kvm

Tomtarea: 1203 kvm

Pris/bud: 10 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Rönninge

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas