Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Karlavägen 94
ALLA BILDER
Stockholm Karlavägen 94 Östermalm 162 kvm 22 950 000 KR

Våning i fint skick högst upp invid Gustav Adolfs parken

Utsökt våning i fint skick belägen högst upp i en vacker fastighet på Karlavägen 94. Planlösning med 3 rum i fil mot Karlavägens gröna allé och utsikt mot Gustav Adolfs parken. Generösa sällskapsrum med öppen spis. Våningen har 6 rum varav 4 sovrum samt 2 badrum. Balkong från köket och separat köksentré. Våningen renoverades 2019 och är i mycket fint skick. Till våningen hör både ett vindsförråd och ett källarförråd.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 94

Antal rum: 6

Boarea: 162 kvm

Månadsavgift: 8877 KR/Månad

Pris/bud: 22 950 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östermalm

Östermalm anses som Stockholms mest exklusiva stadsdel med ca 72 000 invånare. Östermalm gränsar mot city i väster och Norra Djurgården i nordost med dess grönska och promenadstråk. Det finns gott om kultur, exempelvis Kungliga Dramaten, Historiska museet på Djurgården och Kungliga biblioteket. Nöjesutbudet domineras av Stureplans nattklubbar och restauranger men här bjuds även på mängder av kvarterskrogar och kvalitativa och välrenommerade restauranger.

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer