Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Käringön - Öviken 143
ALLA BILDER
Orust Käringön - Öviken 143 75 kvm 29 975 000 KR

Skärgårdsdröm i toppskick

Välkommen till västkustens romantiska sommarfamn Käringön. Här finner du ett av öns mest solitära hus på egen udde bara tre minuters promenad från hamnen och med förtjusande havsutsikt från var du än är i huset. Huset är i absolut toppskick och stor möda har lagts på att förena det ursprungliga med det bekväma moderna. Slutresultatet är en sommardröm med gott om plats för familjen och gäster och där salta bad lockar runt husknuten. Köket har traditionella pärlspont men är utrustat med Lacanche spis, vackra stenskivor och alla moderna bekvämligheter. Stort vardagsrum med kakelugn och intill huvudsovrummet med eget badrum. Flera utgångar till uteplatser finns i huset och sommarens fläktar letar sig in överallt. På nedre plan finns även ett gästrum med platsbyggd förvaring. På övre plan hittar du tre bra sovrum, badrum samt ett badrum. Sällskapsrummet har balkongdörrar ut mot ön och där husets syrener doftar ljuvlig. Suterrängdelen med sina naturstensväggar är robust iordninggjord för mer krävande tillställningar. Det finns ett wc med access från utsidan. Runt huset hittar vi flera uteplatser med sol från morgon till kväll. En minde gäststuga ligger på tomten som med fördel nyttjar wc:n i suterrängdelen. Bryggan har två separata delar med gott om plats. Ett stenkast bort finns bad från både klippor och sandstrand. Välkommen till denna moderna sommardröm mitt i hjärtat västkustens vackraste skärgård.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Käringön - Öviken 143

Antal rum: 7

Boarea: 130 kvm

Biarea: 40 kvm

Tomtarea: 75 kvm

Pris/bud: 29 975 000 KR

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer